• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.05.2017

11:09

(VIDEO) PRELAZIMO GRANICE KOSMOSA! Pogledajte film "Čuvari galaksije Vol. 2"

Kultura

(VIDEO) PRELAZIMO GRANICE KOSMOSA! Pogledajte film "Čuvari galaksije Vol. 2"

Podeli vest

Uz zvuke potpuno novog Savršenog miksa broj 2, Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ nastavljaju avanture tima koji prelazi krajnje granice kosmosa

Čuvari moraju da se bore da bi održali svoju novostvorenu porodicu na okupu dok razotkrivaju misteriju pravog porekla Pitera Kvila.

Stari neprijatelji postaju novi saveznici, a omiljeni likovi iz stripova dolaze u pomoć našim herojima dok Marvelov filmski svet nastavlja da se širi. Marvelovi „Čuvari galaksije vol. 2“ uleteće u bioskope 4. maja 2017.

Marvel studio nam je do sada doneo velike bioskopske hitove, kao što su Ajronmen, Kapetan Amerika, Tor, Antmen, Doktor Strejnž i Osvetnici. Sada nam stiže nastavak koji s nestrpljenjem očekujemo, o omiljenoj grupi galaktičkih buntovnika – o Čuvarima galaksije.

Promo

Film Čuvari galaksije je leta 2014. godine bio ostvarenje s najvećom zaradom. Sada nastavljamo tamo gde smo ih na kratko i ostavili. Čuvari galaksije 2 je akciona svemirska avantura Pitera Kvila, poznatog i kao Star Lord i njegove grupe ekscentričnih likova koji patroliraju svemirom, radeći kao plaćenici, koristeći slavu nakon spasavanja Zandara.

Ovog puta je aktuelan “Fenomenalni miks 2”, muzička pozadina koja sve vreme prati ovu novu porodicu na putu Pitera Kvila, koji pokušava da reši misteriju svojih roditelja. Stari neprijatelji postaju novi saveznici. Scenarista i režiser je Džems Gan (Čuvari galaksije, Dawn of the Dead), a producent je Kevin Fejgi.

Glavnu ulogu nosi Kris Prat (Čuvari galaksije, Svet iz doba Jure…), kao Piter Kvil / Star Lord. Zoi Saldana (Čuvari galaksije, Star Trek - Izvan granica…) je Gamora. Dejv Bautista (Čuvari galaksije, Spektra…) je u ulozi Draksa. Vin Dizel je glas pozajmio Malom Grutu, a Bredli Kuper Roketu. Majkl Ruker je Jondu, Karen Gilan je Nebula, Pom Klementif Mantis, a Elizabet Debicki je Aiša.

Kris Salivan je u ulozi Tejzerfejsa, Šon Gan igra Kreglina, Tomi Flanagan Tulika, a Lora Hedok je Meredit Kvil. Silvester Stalone je Stakar, a Kurt Rasel Igo. Direktor fotografije je Henri Braham, scenograf je Skot Čemblis, montažeri Fred Raskin i Kreg Vud.

U sredu, 3. maja, imaćete priliku da uživate u premijernim projekcijama ovog filma u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), CineStar Zrenjanin, CineStar Pančevo, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx Delta City Podgorica i Cadmus Cineplex (Budva). 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija