• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2018

13:21

ODUVAJTE PIRATERIJU! “Južni vetar” u svim bioskopima po nižoj ceni karte!

Kultura

ODUVAJTE PIRATERIJU! “Južni vetar” u svim bioskopima po nižoj ceni karte!

Podeli vest

Za mesec dana film “Južni vetar” videlo više od 600.000 ljudi, kako u Srbiji i regionu, tako i u Evropi, ali i u Americi i Kanadi. Istovremeno, autorska i glumačka ekipa osvojila je brojne festivalske nagrade, a ekipu filma publika je u svakom gradu dočekivala punog srca, i sa gromoglasnim ovacijama nakon projekcije

I premda “Južni vetar” i dalje snažno duva, dužni smo da obavestimo javnost da je naš film protekle nedelje postao žrtva nelegalne distribucije i piraterije, saopštavaju iz producentske kuće. 

“Južni vetar” je nakon mnogo godina vratio publiku u bioskope i upravo je ovo činjenica na koju smo najviše ponosni. Negovanje kulture gledanja filmova u bioskopskim dvoranama, u kojima se jedino može doživeti sva lepota i talenat svih onih koji film stvaraju, jedna je od primarnih vrednosti za koje se zalaže cela ekipa koja stoji iza “Južnog vetra”. 

S toga najoštrije osuđujemo sve one koji su na bilo koji način učestvovali u ilegalnoj distribuciji našeg, kao i svakog drugog filma. Piraterija, pored toga što je protivzakonito delo, najveći je neprijatelj domaće filmske industrije, svih onih koji filmove stvaraju, ali i onih koji u filmovima uživaju. 

U želji da u “Južnom vetru” uživate u njegovom punom kvalitetu i da se zajednički borimo protiv ilegalne distribucije, odlučili smo da odlazak u bioskop učinimo još dostupnijim. Da bi pobedili sve one koji ne cene domaći film – pozivamo vas da od sutra (subota 24. novembar) gledate “Južni vetar” u svim bioskopima po ceni karte od 150 dinara! 

Celokupna ekipa “Južnog vetra” se još jednom zahvaljuje svojoj vernoj publici, svima onima koji su film gledali jednom ili više puta, kao i onima koji i dalje čekaju u redu za karte. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bole

pre 4 godine

Ne da nije nesto, nego je glupost najobicnija. Napravljen za retardirane tinejdzere.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija