• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2016

09:29

VEČE ZA PAMĆENJE U KASINI! Repriza koncerta Tropico benda!

Kultura

VEČE ZA PAMĆENJE U KASINI! Repriza koncerta Tropico benda!

Podeli vest

Otvaranje pete sezone najpopularnijeg prestoničkog kluba Kasina by Community zakazano je za sredu, 9. novembar. Kao i uvek očekuje se spektakularno veče za pamćenje koje će posetiocima prirediti Tropico bend
promo

Poznato je da momci iz Tropico benda ne nastupaju u Beogradu, osim na velikim koncertima, tako da je ovo jedinstvena prilika za njihove fanove da uživaju u najvećim hitovima ovog benda.

Oni sa nestrpljenjem iščekuju ovaj nastup, koji će im poslužiti kao repriza nedavno održanog koncerta.

Brojni hitovi koje Tropico bend izvodi, ali i fantastičnu energiju koju ovi sjajni momci nose sa sobom dovoljni su da nastup u Kasini bude noć za pamćenje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija