• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.02.2017

13:22

ZAGARANTOVAN PROVOD! Emina Jahović jedva čeka nastup u Kasini

Kultura

ZAGARANTOVAN PROVOD! Emina Jahović jedva čeka nastup u Kasini

Podeli vest

Jedna od naših najpopularnijih pevačica sa naših prostora Emina Jahović sprema spektakularni nastup i prestonićkom klubu Kasina i raduje se druženju sa Beogradskom publikom u sredu 8.februara

Emina dugo vremena nije nastupala po klubovima pa će ovo ujedno biti i jedinstvena prilika da ljubitelji njene muzike uživaju u svim hitovima ove pop pevačice.

Emina je pre nepunih mesec dana proslavila svoj rodjendan u Turskoj a nastavak slavlje sledi upravo u Kasini gde će biti i mnogi njeni prijatelji sa estrade.

 - U Beograd stižem dan pred nastup i zadržaću se samo jedan dana jer Emina posle nastupa u Kazini će se  uputiti u pravcu Los Anđelesa gde ce ove godine prisustovati muzičkom Oskaru Gremiju koji će se u nedelju održati u Los Anđelesu ali se uvek radujem dolasku u Srbiju i Beograd.Pošto nisam dve godine nastupla klubu u Beogradu radujem se što je to baš Kasina. Pred ovakve bitne nastupe uvek ima malo pozitivne treme jer je Beogradska publika jako zahtevna ali ja ću dati sve od sebe i prirediti im noć za pamćenje- rekla je Emina.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija