• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.11.2018

11:37

(VIDEO) SPREMITE MARAMICE: Belgijska ljubavna drama "You go to my head" premijerno u Kombank dvorani!

Kultura

(VIDEO) SPREMITE MARAMICE: Belgijska ljubavna drama "You go to my head" premijerno u Kombank dvorani!

Podeli vest

Višestruko nagrađivani film belgijskog reditelja i producenta Dimitri de Clercq-a "You go to my head", u kome glavnu ulogu tumači srpski glumac Svetozar Cvetković, biće premijerno prikazan 13. decembra u Kombank Dvorani

Ova ljubavna drama prvi put je domaćoj publici prikazana na prošlogodišnjem 23. Festivalu autorskog filma u Beogradu. Za ulogu u ovom filmskom ostvarenju Svetozar Cvetković je dobio prestižnu Nagradu kritike za najboljeg glumca (The Houston Film Critics Society Best Actor Award) na 50. filmskom festivalu u Hjustonu 2017. godine,  dok je De Clercq, čiji je film proizvod nezavisne belgijsko-francuko-nemačke koprodukcije, poneo titulu  za najbolji film i režiju.

Glumačku postavu pored Cvetkovića čine poznata belgijska glumica i model Delfine Bafort koja je dobila Best Actress Award na Twister Alley Film Festival (Oklahoma, USA) i Jury Award for Best Actress na West Coast Film Festival (California, USA), kao i belgijski glumac Arend Pinoy.

Foto: Promo

Radnja filma odvija se u pustom delu Sahare, gde usred misteriozne automobilske nesreće mlada žema ostaje izgubljena i sama. Džejk, arhitekta je odvodi najbližem lekaru i saznaje da ona pati od post-traumatske amnezije.

Očaran njenom lepotom, Džejk se predstavlja kao njen muž, daje joj ime Kiti i počinje da stvara život za kojim je uvek žudeo.

Foto: Promo

Kako je vreme prolazilo, Kiti se polako zaljubljuje u arhitektu, ali kada prošlost ispliva na površinu, Džejk je sve više u strahu da će izgubiti ljubav svog života.

"You go to my head" je nagradjen čak 30 puta, a poslednja u nizu je i nagrada "Best Narrative Future" na prestižnom Festivalu kratkog filma AAFFET u Jorku, Velika Britanija.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija