• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.09.2016

10:59

GDE DUNAV IZVIRE Promovisan debi roman novinarke i blogerke Bojane Bles

Zanimljivosti

GDE DUNAV IZVIRE Promovisan debi roman novinarke i blogerke Bojane Bles

Podeli vest

Novinarka i blogerka, a od sada i spisateljica Bojana Bles, objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom "Gde Dunav izvire"

 

U prijatnom ambijentu prestoničkog "Bajloni Bar & Beyond", autorka koja trenutno živi i stvara u Berlinu, pred brojnom publikom predstavila je roman koji donosi priču o hrabrosti, ljubavi i putovanjima.

- Ovo je roman o devojci koja napušta Srbiju i novi život započinje u Dubaiju. Od novinarke ona postaje stjuardesa, i upušta se u najvažniju potragu - potragu za sobom. U Emiratima stiče nove prijatelje, na brojnim putovanjima upoznaje nove kulture i narode, širi svoje vidike... Osim toga, junakinja na letu upoznaje i čoveka svojih snova - objašnjava Bojana Bles.

Promo

Ova knjiga biće prava poslastica za sve avanturiste i ljubitelje putovanja, jer Bojana na veoma živopisan način donosi priču o najrazličitijim destinacijama širom sveta - od Njujorka, preko Pekinga, Kejptauna, Los Anđelesa, do Amsterdama, Brizbejna, i same nas ostavljajući da sanjarimo o tim dalekim mestima. 

Promo

Roman "Gde Dunav izvire" u izdanju kuće Admiral Books u prodaji je u svim knjižarskim lancima i pojedinačnim knjižarama širom Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 7 godina

Bojana BLES, nadam se da knjiga nije BLESAVA!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija