• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

14.08.2015

09:03

GLUMICA POSLE UDESA U BUDVI: Slomljena su mi tri rebra, mojoj ćerki razbijeni zubi

Kultura

GLUMICA POSLE UDESA U BUDVI: Slomljena su mi tri rebra, mojoj ćerki razbijeni zubi

Podeli vest

Radmila Živković jedva izvukla živu glavu kada se u taksi u kom je bila sa ćerkom Bojanom zakucao ruski državljanin

Razvalio nas je! Možemo Bogu da zahvalimo što smo žive
Radmila Živković

Slavna srpska glumica Radmila Živković jedva je izvukla živu glavu u saobraćajnoj nesreći koju je doživela u sredu u Budvi. Čuvena "gospođa ministarka" bila je u taksiju sa ćerkom Bojanom Bambić kada se u njih zakucao automobil kojim je upravljao ruski državljanin.

Glumice su završile u bolnici sa ozbiljnim povredama, a Radmila za Informer priznaje da još ne mogu da se oporave od udesa koji su pukom srećom preživele.

Ruskom naftašu pritvor do 30 dana

Ruskom državljaninu Anatoliju Provotorovu, koji je izazvao sudar, određen je pritvor do 30 dana zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju. Prema saznanjima crnogorskih medija, ovaj Rus radi u jednoj naftnoj kompaniji u Volgogradu i ima stan u Budvi.

- Bogu možemo da zahvalimo što smo Bojana i ja ostale žive. Vozile smo se po Budvi, kada je automobil izleteo iz krivine. Preticao je u punoj liniji i zakucao se u nas. Razvalio nas je ljudski! Sva sreća što sam bila vezana i što se "er-beg" otvorio. Moje dete od šoka još ne može da dođe sebi - kaže Radmila.

Majka i ćerka su odmah prevezene u bolnicu u Kotoru, gde im je ukazana lekarska pomoć.

- Tri rebra su mi slomljena, nagnječen mi je grudni koš i imam masnice po licu. Moja ćerka je prošla daleko gore. Dobila je potres mozga, polomljena joj je gornja vilica, obraz i usta su joj ušiveni, a zubi su joj izbijeni. Idemo svakodnevno u bolnicu, još smo pod opservacijom. Lekari prate naše zdravstveno stanje, a ljudi iz tivatskog Centra za kulturu nam pomažu u ovoj strašnoj situaciji - dodaje Živkovićeva.

Glumica razmišlja i o pokretanju privatne tužbe protiv vozača koji im je umalo došao glave.

- Vozač koji nam je ovo uradio će svakako biti sudski gonjen. Upropastio mi je i odmor i posao. Bojana i ja smo slikale modrice i povrede i čuvamo te fotografije ako dođe do sudskog spora. Strašno je ovo kroz šta sada prolazimo - naglašava Radmila.

Igrala u "Hasanaginici" u Tivtu

Informer

Radmila već mesec dana igra u predstavi Jagoša Markovića "Hasanaginica" u tivatskom Centru za kulturu. Ovo je bio njen pozorišni debi u Crnoj Gori, pa je glumica bila oduševljena što će se pokazati pred tamošnjom publikom.
- Presrećna sam što se to dešava u ovom božanstvenom gradu. Tivat ima predstavu koja će biti za ponos celoj bivšoj Jugoslaviji. Nadam se da će biti sluha i pameti da ova predstava obiđe svet, jer je ponos svetskog pozorišta. Ovaj komad je kao najlepše dete koje ćete voditi sa sobom i svima ga pokazivati - istakla je glumica uoči premijere predstave.

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija