• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

14.11.2015

22:17

ŠKOLA ZA LJUBAVNIKE Milan Vasić savetuje: Seksom sačuvajte brak

Kultura

ŠKOLA ZA LJUBAVNIKE Milan Vasić savetuje: Seksom sačuvajte brak

Podeli vest

Milan Vasić, koji glumi u komediji "Škola za ljubavnike", za čitaoce Informera otkriva savete za bolji ljubavni život

Milan Vasić zajedno sa kolegom Milanom Kalinićem u nedelju ima premijeru predstave "Škola za ljubavnike" u beogradskoj UK "Palilula". Poznati glumci pokušaće u novom komadu da opravdaju status velikih estradnih zavodnika, a Vasić nam je iz prve ruke dao nekoliko saveta o tome kako sačuvati brak, imati što više seksa i biti veran partneru.

Ne razmišljam o lovi

Osnovno pravilo
Nikada ne treba muvati druge devojke dok vam je supruga na putu
Milan Vasić

Milan za Informer otkriva nekoliko štosova koji se uče na ovim nesvakidašnjim časovima.
- U ovakvoj školi se uče četiri osnovne lekcije. Prva je kako sačuvati brak. Druga je da muž nikada ne bi trebalo da se igra sa ženinim osećanjima, jer može da nadrlja. Treća je da nikada ne treba muvati druge devojke dok vam je supruga na putu. Četvrta je da je seks veoma važan za dobar brak. Nisam u braku, pa to ne znam iz iskustva, ali tako sam čuo - kaže Vasić, koji ne pitanje koju je on ocenu, ako se gleda od jedan do deset, dobio kao ljubavnik, odgovara:
- Pa recimo 14.

Public

Nemam devojku

Mada deli ljubavne savete, Vasić je trenutno solo.
- Trenutno nemam devojku, posvetio sam se karijeri. Kada naiđe ona prava, za nju će naravno biti vremena - kaže glumac.

Pored dva Milana, u predstavi igraju još i Jelena Rakočević, Aleksandar Cucić i Bojan Stojčetović, koji ju je i režirao.
Naš sagovornik kaže da su imali nekoliko pretpremijera i da je publika oduševljena.
- Milan Kalinić i ja smo pokrenuli celu priču, a pare će nam se valjda vratiti od igranja. Ma i ne razmišljam o lovi. Da sam mislio i parama, radio bih duo-dramu sa Kalinićem. Išli smo na to da uradimo kvalitetnu predstavu - priča Vasić, koji smatra da je briljirao u ovom delu:
- Ovo je uloga moje karijere!
Publika je navikla da su Vasić i Kalinić trio sa Andrijom Miloševićem, koji je ovog puta izostao iz projekta.

Milan Kalinić: Glumim
ljubavnika, iako nisam baš neki

Public

Milan Kalinić, koji takođe igra glavnu ulogu u predstavi "Škola za ljubavnike", kaže da ga često biraju za takve uloge iako i nije baš vrhunski akrobata u krevetu.
- Drug mi je nedavno poslao poruku i napisao: "Nije mi jasno zašto te reditelji uzimaju da igraš ljubavnike, skroz su te pogrešno procenili." Odgovorio sam mu: "Znam, valjda idu iz kontre." Pošto i nisam neki ljubavnik, ja sam iz ove predstave isto mnogo naučio - kaže Kalinić. 

- Andrije nema jer već ima svoju monodramu i seriju "Andrija i Anđelka". On je naš brat i uvek će to ostati, ali je bio zauzet. "Pevaj, brate", gde smo zajedno radili, za mene je veoma poseban projekat. Izmenio mi je život. Kad smo počinjali, pored mene su bili Andrija i Kalinić, dve velike zvezde. Meni je tek trebalo da izađe prvi film. Bio sam potpuni anonimus, ali mi je predstava pomogla da se proslavim. Lepo sam živeo od nje - priča popularni glumac.

Ništa bez Smokija

On priznaje da mu nije bilo svejedno kada je igrao oproštajnu predstavu "Pevaj, brate 2", sa kojom su čak 30 puta napunili beogradski Dom sindikata. Svega toga, tvrdi ovaj glumac, ne bi bilo bez Ljubiše Samardžića.
- Smoki me je pozvao da glumim u filmovima "Konji vrani" i "Jesen stiže, dunjo moja". Otvorio mi je sva vrata. Retko se dešava da glumac koji igra u Prištinskom pozorištu dobije takvu ponudu. Najdraža scena mi je ona u kojoj Samardžić, naša legenda, sedi pored mene, a moje rame je pored njegovog. To nije mala stvar - priznaje Milan.
 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija