• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

05.02.2016

17:52

OD ACE NEMA VAJDE, A OD MAKARONE - MILIONČE! Tamara Đurić zida zgradu na Vračaru!

Kultura

OD ACE NEMA VAJDE, A OD MAKARONE - MILIONČE! Tamara Đurić zida zgradu na Vračaru!

Podeli vest

Tamari Đurić bivši dečko Dejan Palić prepustio je gradnju zgrade na Vračaru, tačno preko puta stana njenog dojučerašnjeg momka Aleksandra Živanovića. Klaberka je nastavila sa projektima koje joj je poverio bivši dečko Makarona i to ne krije

Klaberka Tamara Ðurić nedavno je kupila plac na Vračaru na kom planira da sazida zgradu, ali to nije uradila od novca koji je zaradila na Farmi, već od Makaroninih miliona. Naime, njoj je pare za ovaj biznis dao bivši dečko, biznismen Dejan Palić, s kojim je i posle raskida petogodišnje veze ostala u sjajnim odnosima.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, klaberka ima nameru da sruši kuću na tom zemljištu i uskoro krene sa novim projektom. Pored luksuznih stanova, u sklopu zgrade će biti i spa centar i restoran..

- Vreme je da se vratim uobičajenim poslovima. Nadam se da sam još uvek vešta u tome. Pošto Dejan zbog obaveza u Moskvi ne dolazi u Beograd, a ne želi da se njegov biznis prekine, odlučili smo da poslove u Srbiji preuzmem ja. Moj novi projekat je zgrada koja će se nalaziti na Vračaru i uskoro počinjem izgradnju. Na tom mestu se nalazi ruinirana kuća koju planiram da srušim i napravim zgradu sa raskošnim stanovima. Za sada samo to mogu reći, a videćemo kako će sve teći - rekla je Tamara.

Zanimljivo je to da se tačno preko puta njenog budućeg objekta nalazi stan Aleksandra Živanovića, njenog dojučerašnjeg dečka, zbog kog je i ostavila Makaronu.

TAMARA ĐURIĆ OTKRILA BUBAMARINU TAJNU: Dara je sama namestila porno-skandal!

MAKARONA POBEDIO: Tamara Đurić definitivno šutnula Acu!

(FOTO) POKAZALA ADUTE Evo kako će Tamara izgledati kao voditeljka!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bratislav Rančić

pre 8 godina

Taj makarona joj je stvarno kupio sve. Lazne usne, lazne sise, kola, nakit, ulazak u farmu, kretena da je krese umesto njega, jer on ocito ne moze, a sad i licnog zitijepisca koji nam svaki dan ovde ispira mozak  pricama  o njoj.\n

bucko

pre 8 godina

vesta siiiiiiiii ne brini! svi te znamo mmmmmmmmmmm!!!!!!!

dragan

pre 8 godina

Vidite kako se obogatis izdajes satore i tu je lova onda platis pa klatis i postadose narodni heroji ne silazi iz medija.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija