• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

15.06.2016

20:05

MANDINO SRCE NIJE IZDRŽALO! Poznati glumac preminuo na sceni!

Kultura

MANDINO SRCE NIJE IZDRŽALO! Poznati glumac preminuo na sceni!

Podeli vest

Poznati glumac Milorad Mandić Manda (55) preminuo je danas u Beogradu pošto se srušio na sceni Ustanove kulture Vuk Stefanović Karadžić kod opštine Zvezdara tokom predpremijere predstave "Petar Pan"

Kako saznajemo, medicinske ekipe koje su stigle u navedenu Ustanovu kulture gde više od sat vremena pokušavale da reanimiraju poznatog glumca.

infomer

Prema nezvaničnim informacijama, glumac je imao infarkt.

Kako javlja naša reporterka sa lica mesta, glumac Goran Jevtić uplakan je uleteo u Ustanovu kulture kada je čuo za tragične vesti.

Informer
Informer

Inače, Manda je bio zaposlen kao upravnik pozorišta Boško Buha, a pored tog pozorišta glumio je i u predstavama koje se su se igrale u Narodnom pozorištu i Pozorištu Slavija.

Informer

U poslednje vreme vodio kviz "Kolo sreće".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ciranis018

pre 7 godina

Boze ne uzimaj nam i ovog legendu..UZ TEBE SMO MANDO! :(

Čitateljka

pre 7 godina

Milorad Mandić Manda je u Srbiji postao poznat onda kada je postao član JUL. To ne treba da zaboravimo.

miloš

pre 7 godina

Čovek je umetnik i ovo je gubitak a ne kome je pripadao

bozica

pre 7 godina

ZASTO SE ODMA HVATATE ZA POLITIKU MOJ SIN JE '85.GODISTE I MORALA SAM DA MU NABAVLJAM MANDINE VIDEO KASETE I DA SNIMAM SA TV-a . KOCKICA I MANDA SU LEGENDE DECIJEG PROGRAMA JAO NARODE AL ME ZDRMA OVAJ NASLOV NENENENEEE

Penzioner

pre 7 godina

Treba da se stidis napisanih reci !! Sram te bilo tolike ne covecnosti !!

iskrena

pre 7 godina

Citateljka da li si ti covek ili zivotinja?Mislim da si ovo drugo i to velika..

Rasa

pre 7 godina

Nepravda je sto ovakvi odlaze, a takvi bolesnici ostaju!!!!

Garagan

pre 7 godina

Možje Manda i bio Jul al ja sam tebe spremio jedan dug

Stani78

pre 7 godina

Samo cu ovo da kazem. SRAM TE BILO!!! Covek se ne gleda kojoj stranci, veri, je pripadao,vec se gledaju njegova dela. A Mada je uradio mnogo,a mogao je jos.

meda

pre 7 godina

A ovo je pravi momenat za podsecanje? Nek mu je vecna slava.

zika

pre 7 godina

To je sada potpuno nebitno a i postao je poznat po emisiji koju je vodio na trecem kanalu, od 1989, znaci pre nego sto su partije i postojale, btw.

ciranis018

pre 7 godina

Pocivaj u miru legendo..Neka ti je laka zemlja'i hvala ti za svaki moj osmeh od malena pa do sada..Najvise sam voleo tvoje filmove serije i kvizove da gledam..Sigurno su te pozvali da odes gore da snimas neki film koji ko zna kakav ce da bude :( Saucesce porodici...Jos jedna legenda ode u nepovrat :(( Suza suzu sustize... :( R.I.P Milorad Mandic Manda

Raša

pre 7 godina

Pomozi mu Bože da se vrati moj drugar i pacijent...

djeneral

pre 7 godina

nek mu bog dusu prosti i neka mu je laka zemlja.

Bozidar

pre 7 godina

Propade mi dan... Neka ti je vecna slava i hvala, divni covece!

beograd 1

pre 7 godina

ode i milasin ! dobri glumci nam odlaze na zalost, i molimo se da se na ovome zavrsi. tuga ! zaista mi je zao. porodici saucesce od srca.

Milorad

pre 7 godina

Veliki umetnik i čovek, rano je otišao mnogo je ostavio a mogao je mnogo više da neode tako rano, slava mu ikreno hvala pozdravi sve u klubu gumačkih anđela sa ovih prostora....

meda

pre 7 godina

Ne mogu da verujem, prosto ne mogu da verujem! Neka mu je laka zemlja.

Citateljka samo informera

pre 7 godina

Boze dragi nisam mogla da verujem kada mi je zet od sestre od tetke napisao poruku on je cuo na vesti, pa sta je ovo vise toliko mladog naroda strada u zadnje vreme uzas. Dragi Mando pocivaj u miru neka ti je laka zemlja.

pop

pre 7 godina

Ode sa pozorisnih dasaka pravo u vecnost,u legendu,sad ce tamo gore ponovo da igra sa Batom,Marinkom,Borom.Gagom,Zoranom,Cuturom,Simicem...Kakva glumacka ekipa.Nek vam je vecna slava i hvala za sve prijatne trenutke koje ste nam priredili!

Stani78

pre 7 godina

Mando bio si jedan od mojih junaka,tokom mog detinjstva. Nedostajaće nam tvoj humor.iz serija,filmova i dečijih emisija. Neka ti je večna slava. Sada si otišao s one strane Duge

Mira

pre 7 godina

Хајде у песто марки да нећеш бити заборављен

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija