• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

29.08.2016

10:43

LAUŠ KAO STEFAN NEMANJA! Uskoro počinje snimanje nove serije!

Kultura

LAUŠ KAO STEFAN NEMANJA! Uskoro počinje snimanje nove serije!

Podeli vest

Sada je već sve izvesno, Žarko Lauševiić, dobitnik nagrade Gran pri Naisa posle uloge beskućnika Mome u filmu "Smrdljiva bajka" dobija glavnu ulogu Stefana Nemanje u seriji "Sjaj i senka Nemanjića", koja će se snimati u selu Popina kod Trstenika. Ulogu supruge Stefana Nemanje imaće Nada Šargan, čulo se juče prilikom potpisivanja ugovora o poslovno tehničkoj saradnji Opštine Trstenik i produkcijske kuće koja će koja će uskoro na ovim prostorima započeti snimanje serije

Ugovor su potpisali predsednik Opštine Trstenik Aleksandar Ćirić i izvršni producent serije Dragan Tomović. Predstacnici produkcijske kučće su odmah po potpisivanju ugovora  obišli selo Popina, gde saui našli idealmne uslove za scenski prikaz starog grada Rasa.

Prema potpisanom ugovoru o tehnmičko poslovnoj saradnji,na ovom terenu uskoro će započeti izgradnja grada za potrebe snimanja ove serije, a meštani Popine, Dublja i drugih okolnih sela pokazali su veliko interesovanje za ono što će se uskoro dogadjati na ovom prostoru.

Radojica Barjaktarević

- Posle skoro dva meseca pregovora sa producentskom kućom „Sjaj i senka Nemanjića“ potpisali smo ugovor o saradnji. Naša je obaveza da obezbedimo lokaciju, drva za gradnju, kamen, dok je pomenuta Producentska kuća obavezna za sve ostalo za realizaciju projekta koji će doneti velike prihode i unaprediti više oblasti života u našoj sredini. Naravno, ovo je velika šansa i za upošljavanje većeg broja ljudi naročito iz Dublja, Popine, Brezovice i Stublica, koji će biti angažovani na različitim poslovima, što će im,  nadam se,  doneti solidne prihode - rekao je Aleksandar Ćirić predsednik opštine Trstenik.

LAUŠEVIĆ SE PRISETIO KOBNE NOĆI DVOSTRUKOG UBISTVA: Niš mi je bio melem na ranu u najtežim danima!

Izvršni producent Dragan Tomović potvrdio je da će glavnu ulogu Stefana Nemanje igrati Žarko Laušević, kao i da će njegova supruga u seriji biti Nada Šargin, dok je sve ostalo tajna. 

Radojica Barjaktarević

- Snimanje serije ukoliko sve bude teklo prema planu trebalo bi da počne u januaru ili februaru iduće godine - rekao je Dragan Tomović.

PAPARACO LOV! Žarko Laušević tajno stigao u Srbiju!

Radojica Barjaktarević

Žarku Lauševiću je, inače, nedavno ponudjena i uloga u megalomanskoj seriji RTS ,, Nemanjići,, koja bi imala 12 epizoda i obrađivala bi život srpskih vladara između 12. i 14. veka, od Stefana Nemanje i Svetog Save kao utemeljivača srpske države i crkve do despota Stefana Lazarevića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srba

pre 7 godina

Човек који се јавно одрекао Србије глуми Немању?Стварно има да нас нема!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija