• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Bogdanović

05.09.2016

22:18

OPRAŠTA MU AFERU "KOKAIN" Pavić snima novu seriju, ponudiće ĐOŠI ulogu!

Kultura

OPRAŠTA MU AFERU "KOKAIN" Pavić snima novu seriju, ponudiće ĐOŠI ulogu!

Podeli vest

Siniša Pavić počinje snimanje serije "Kude ćemo teču", koja će posle čitave decenije vratiti Bogoljuba Mitića u glumačke vode

Najbolji srpski scenarista Siniša Pavić u svojoj novoj seriji "Kude ćemo teču" namenio je jednu od glavnih uloga Bogoljubu Mitiću Đoši. Bez obzira na to što su njih dvojica u zavadi punih deset godina, Pavić je rešio da pomogne glumcu koji je ostao bez brojnih angažmana zbog afere "Kokain", u kojoj se našao pre tri i po meseca.

(VIDEO)ĐOŠA PROGOVORIO O KOKAINSKOJ AFERI: Bilo je smešno dok majka nije počela da mi plače!

14 godina je prošlo od poslednje serije koju su zajedno radili Pavić i Đoša 

Siniša Pavić je rešio da Bogoljuba Mitića Đošu "vrati iz mrtvih" posle "kokainske afere", u kojoj se glumac našao pre tri meseca. Bez obzira na to što s ovim umetnikom iz Vlasotinca nije razgovarao punih deset godina, jedan od najboljih srpskih scenarista planira da ga angažuje u svojoj novoj hit-seriji, koja će se zvati "Kude ćemo teču".

Public

Uloga će mu leći

Izgubio poslove zbog afere "Kokain"

Đoša je priznao da je zbog lažne kokainske afere ostao bez brojnih angažmana.
- Ta afera mi je bukvalno uništila život! Otkazan mi je ugovor na jednoj radio-stanici. Trebalo je da radim i dečje predstave preko celog leta u Srbiji i na primorju, ali su me otkačili. Zamislite mene kao patuljka i medvedića pred decom, a njihovi roditelji su danima čitali kako dilujem drogu - požalio se glumac.

Pavić i Đoša su poslednji put sarađivali 2002. godine, kada su snimali seriju "Porodično blago", a posle toga su prekinuli svaki kontakt. I dok je Siniša nastavio saradnju sa Predragom Smiljkovićem (Tikom Špicem) u svojoj poslednjoj TV seriji "Bela lađa", tu za Đošu izgleda nije bilo mesta. Međutim, kad je autor najgledanijih TV serija video da se Mitić našao u središtu izmišljene kokainske afere, zbog koje je izgubio nekoliko vrednih ugovora, rešio je da mu pomogne.

- Siniša uveliko sprema seriju "Kude ćemo teču", za koju veruje da će postići veliki uspeh. Odmah mu je pao na pamet Đoša, za kog ima ulogu koja će ovome dobro leći - priča za Informer dobro obavešten izvor.

ĐOŠA UHVAĆEN SA KOKAINOM! Policija kod glumca našla 50 grama droge!

Bez teških reči

Public
"PORODIČNO BLAGO" Uloga u seriji ga proslavila

Đoša kaže za naš list da se raduje saradnji s Pavićem, koga veoma ceni.

Jedva čeka
Uvek ću se rado odazvati Sinišinom pozivu. On je čovek koji me je stvorio
Bogoljub Mitić Đoša

- On mi još nije zvanično ponudio saradnju, od vas sam saznao za tu novu seriju koju sprema. Mogu samo da kažem da ću se uvek rado odazvati Sinišinom pozivu. On je čovek koji je stvorio Đošu, pa samim tim i mene, i uvek ću mu biti zahvalan zbog toga - priča Đoša, koji tvrdi da ne zna ni sam zašto je toliko dugo bio u svađi s rediteljem:

- Pravo da vam kažem, nisam baš siguran šta se tu stvarno desilo. Mi smo bili bliski dok smo radili "Porodično blago", a posle toga su se Siniša i Tika Špic nekako udaljili od mene i prekinuli kontakt sa mnom. Nikad se nismo posvađali niti su pale neke teške reči između nas.

 


 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija