• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

23.01.2017

15:23

DOSTA JOJ JE TELEVIZIJE! Voditeljka Katarina Šišmanović otkrila da se povlači iz javnosti!

Kultura

DOSTA JOJ JE TELEVIZIJE! Voditeljka Katarina Šišmanović otkrila da se povlači iz javnosti!

Podeli vest

Katarina Šišmanović, koja je krajem prošle godine raskinula emotivnu vezu sa vlasnikom produkcijske kuće Emotion Goranom Stamenkovićem i nakon čega je prestala da vodi emisiju "Sve za ljubav", sada je odlučila da više ne bude voditeljka

- Istekao mi je ugovor sa "Emotionom", ne radim više tamo i neću voditi "Sve za ljubav". Neću više raditi, odlučila sam da napravim pauzu. Upisala sam master na političkim naukama i želim malo da se odmorim. Umorila sam se posle devet godina putovanja - kaže Katarina Šišmanović.

I dok se ona potpuno povukla iz javnosti, krajem januara počinje snimanje nove sezone emisije "Sve za ljubav" koja će se emitovati u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj.

Još se ne zna koga će produkcija izabrati za voditelja.

Katarina je ranije o krahu veze sa Goranom Stamenkovićem koji se poklopio sa njenim povlačenjem iz javnosti rekla:

- Goran i ja smo oduvek odvajali posao i privatni život. Ne mogu da kažem da se to poklopilo, ali nas dvoje smo rešili da stavimo tačku na našu emotivnu priču. Četiri godine smo živeli zajedno, prethodno smo imali još jedan pokušaj veze. Jedino što za njega mogu da kažem jeste da je poslednjih osam godina bio važan deo mog života.

Tom prilikom je priznala da je raskid teško podnela.

Njena veza sa Stamenkovićem bila je burna i dok je trajala spekulisalo se da su nekoliko puta raskidali.

Inače, Goran Stamenković je pre veze sa Katarinom bio sa voditeljkom Anom Mihajlovski sa kojom ima ćerku. I Katarina iza sebe ima brak, i to sa slovenačkim investitorom Dejanom Kitićem sa kojim je bila u zajednici godinu dana.

RASKID POSLE 8 GODINA VEZE Katarina Šišmanović ostavila Gorana Stamenkovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija