• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.06.2017

19:54

SEĆANJE NA MANDU NE BLEDI! Godišnjica smrti neprežaljenog glumca!

Kultura

SEĆANJE NA MANDU NE BLEDI! Godišnjica smrti neprežaljenog glumca!

Podeli vest

"Džordž Bernard Šo je rekao: Život izjednačava sve ljude. Smrt otkriva izuzetne", započinje se u saopštenju pozorišta Boško Buha, dan uoči sutrašnje godišnjice smrti voljenog srpskog glumca Milorada Mandića Mande

Mi smo, doduše, nekako uvek znali da je naš Milorad Mandić Manda poseban čovek. Svakog dana smo svedočili njegovoj velikoj posvećenosti, energiji, odlučnosti, upornosti i ljubavi koju je imao za svakoga. Znali smo da je izuzetan, ali kako to biva, uzimali smo to ponekad zdravo za gotovo, misleći da će on uvek biti tu, i da će naš zajednički put mnogo duže trajati. Da imamo još vremena.

Tek, njegova prerana smrt probudila je u nama svest sa kakvim smo čovekom svakog dana provodili vreme, sa kakvim smo čovekom sarađivali, družili se, svađali se, smejali i delili ideje o budućnosti našeg pozorišta.

Iako već godinu dana nije sa nama, naš Manda je svakog dana u našim mislima, sećanjima i razgovorima. A ta sećanja ne blede, i neće nikada izbledeti.

(Pozorište Boško Buha)


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BorisDe

pre 6 godina

Mando hvala ti za sve što si uradio za Srbiju!n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija