• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mario Badjuk

11.07.2017

18:52

NEBOJŠA MILOVANOVIĆ O ULOZI KOJA  MU JE OBELEŽILA KARIJERU:  "Vojna akademija" me je spojila sa mojim starešinama iz vojske!

Kultura

NEBOJŠA MILOVANOVIĆ O ULOZI KOJA MU JE OBELEŽILA KARIJERU: "Vojna akademija" me je spojila sa mojim starešinama iz vojske!

Podeli vest

Nebojša Milovanović kaže da se zahvaljujući ulozi u hit-seriji ponovo povezao s pretpostavljenima iz vojničkih dana

Jedan od glavnih junaka "Vojne akademije" Nebojša Milovanović kaže da se zahvaljujući toj seriji  ponovo povezao sa svojim starešinama iz vojske. Glumac kojeg je publika zavolela u ulozi kapetana Kašanina s nestrpljenjem čeka sledeću godinu, kada se snima poslednja, četvrta sezona avantura omiljenih televizijskih kadeta.   

Iskustvo iz kasarne

Nebojša za Informer otkriva kako se ponovo spojio s ljudima koji su mu bili šefovi u kasarni: 

Javljaju se
Javljaju se naši pretpostavljeni i komentarišu: "Ipak ste nešto naučili u vojsci!"
Nebojša Milovanović

"Lajanje na zvezde" pamtim po krađi zanata

printscreen

Nebojšina prva uloga na filmu bila je u ostvarenju Zdravka Šotre "Lajanje na zvezde". Sa tog snimanja nosi samo lepe uspomene.
- "Lajanje na zvezde" pamtim po Petrovaradinu i Sremskim Karlovcima, gde smo odlazili na snimanje. Pamtim i po savetima i krađi zanata od velikih glumaca koji su igrali naše profesore.

- Meni i mojim kolegama koji igraju oficire javljali su se naši ponosni pretpostavljeni iz vojničkih dana. Komentarisali su: "Ipak ste nešto naučili u vojsci!". Kao glumcu mi je iskustvo iz vojske poslužilo da odigram lik kapetana Kašanina u "Akademiji" - priča Nebojša na početku razgovora za Informer. 

Glumac ističe da vreme provedeno u vojsci pamti po raznim sitnicama: 
- Vojni rok sam služio u Batajnici. Taj period pamtim po bezbrižnosti po pitanju dnevnih obaveza, plaćanju računa, obroka, ali i po situacijama krajnjih napora gde se zaista poznaje od čega je koji čovek sastavljen - kaže Milovanović, i dodaje:

- Vojnu obuku sam radio kao i svi vojnici, ali sam uveče odlazio u pozorište da igram predstave, pa se posle vraćao nazad u kasarnu. Dešavalo mi se da igram predstave posle noćnih dežurstava, uzbuna, straže, tako da sam pauzu između replika na sceni koristio da malo odspavam.

KLISURA IZ POPULARNE SERIJE RTS PORUČUJE DA NEĆE U "GUŠTERE": Ne pada mi na pamet DA IDEM U VOJSKU!

Globalni fenomen

Sve popularniji glumac smatra da je za dobijanje uloge bitnija slika u medijima nego talenat:  
- Mi smo deo globalnog fenomena. Za dobijanje uloga često je važniji presek stanja na društvenim mrežama i slika napravljena u medijima nego pitanje kvaliteta jednog glumca. Aplauz je stvar konvencije, a iskren i zaslužen se uvek razlikuje od naručenog - objašnjava Nebojša. 

TEO ŠTITI BOGATSTVO, JELISAVETI SAMO MILION U SLUČAJU RAZVODA: Glumica nevoljno pristala da potpiše predbračni ugovor!

Ljubav i moda su uvek u modi

printscreen

Nebojša igra u mjuziklu "Ljubav i moda". Kaže da je taj žanr dosta zahtevan, ali i opuštajući: 
- Ljubav i moda su uvek aktuelne. Nekada je to bilo otvaranje prema svetu, a potraga za ljubavlju je večita. Možda se samo danas kamuflirala u neprekidno gledanje u ekrane mobilnih telefona. Rad na mjuziklu je opuštajući, jer je drugačiji od drugih žanrova kojima sam se do sada bavio. Fizički je zahtevniji zbog više veština koje zahteva od glumca, ali i rasterećuje jer za cilj, pre svega, ima zabavu. 


 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija