• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.11.2017

19:59

(VIDEO) Saša Kovačević SLUPAO luksuzni automobil! Pevač se baš iznervirao!

Kultura

(VIDEO) Saša Kovačević SLUPAO luksuzni automobil! Pevač se baš iznervirao!

Podeli vest

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco Lov"

U novom izdanju emisije "Paparaco Lov" gledaoci će videti ekskluzivne snimke koji su nastali kada su poznati mislili da ih niko ne vidi.

Saša Kovačević doživeo je saobraćajnu nesreću i tom prilikom oštetio svoj skupoceni automobil marke "Porše", a ovaj snimak biće prikazan večeras u emisiji "Paparaco Lov".

Ovih dana glavna vest u medijima je razvod Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, posle nešto više od godinu dana braka, što je bio povod da ih kamere emisije "Paparaco Lov" prati u stopu.

Printscreen TV Pink

Šta su radili uskoro bivši supružnici, zbog čega ili koga se razvode, ali i kako je Anin brat, Marko Nikolić, nasrnuo na novinarku koja je, zajedno sa ostalim kolegama, njega i repera sačekala na beogradskom aerodromu, videćete ove srede u emisiji "Paparazzo Lov".

Nakon priča da je Ana Sević varala Darka Lazića sa Acom Lukasom, ovaj estradni par demantovao je da se razvodi, a ekipa emisije "Paparazzo Lov" uhvatila ih je letos na bazenu u vreloj akciji.

Era Ojdanić je pokazao da ga nije sramota nijednog posla, te je na jednom vašaru istovremeno pevao i prodavao pečenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija