• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

16.03.2018

14:45

AUTORSKE EMISIJE ŽELJKA MITROVIĆA OD SADA I NA SLOVENAČKOJ PLANET TV!

Kultura

AUTORSKE EMISIJE ŽELJKA MITROVIĆA OD SADA I NA SLOVENAČKOJ PLANET TV!

Podeli vest

Posle hrvatske televizije RTL i slovenačka Planet TV je kupila licencu za Pinkove zvezde

TV Pink važi za najgledaniju televiziju, kako u Srbiji tako i u regionu. Proslavljeni formati "Pinkove zvezde" i "Pinkove zvezdice", sada osim na najgledanijim televizijama u Srbiji, Bosni, Crnoj Gori i Hrvatskoj, gledaoci će moći da prate i u Sloveniji preko Planet TV.

Nije novost, da se već posle prve sezone Pinkovih zvezda, Evropska medijska kuća RTL odlučila da otkupi prava za snimanje hrvatske verzije popularnog formata u prilagodjenom nazivu "Zvijezdice". Kako je rejting opravdao očekivanja, već treću godinu zaredom hrvatski talenti snimaju novu sezonu najgledanijeg pevačkog takmičenja. Već u decembru su počele prijave za RTL "Zvjezdice", a u prve dve nedelje želju za učestvovanjem u ovom šou programu pokazalo je skoro 2.000 devojčica i dečaka do 15 godina iz Hrvatske.

I dok su se "Zvjezdice" u Hrvatskoj emituju već dve godine, Slovenija po prvi put dobija muzički šou kakav su "Pinkove zvezde". Početak snimanja "Nove zvezde Slovenije" za Planet TV startuje ovog vikenda u dobro poznatom studijskom kompleksu Šimanovici, u vlasništvu Pinka.

Promo

Klemen Bunderle, voditelj emisije "Nove zvezde Slovenije"

Voditelj "Nove zvezde Slovenije" će biti Klemen Bunderle, jedan od najpoznatijih slovenačkih radio-glasova, te će ovo za njega biti jedno novo iskustvo i veliki izazov.

Prvi deo ovog muzičkog takmičenja obeležiće audicije, gde će kandidati morati da pokažu svoje pevačke veštine bez matrice. Najbolji kandidati kvalifikovaće se za drugi deo takmičenja, kada će pred petočlanim žirijem morati da kompletnim nastupom zasluže mesto u superfinalu - jer će samo jedan takmičar postati nova pevačka zvezda Slovenije. Pored novčane nagrade, pobednik ili pobednica će imati priliku da svoj talenat pokažu i u profesionalnom muzičkom studiju.

Nakon što su u Srbiji, ali i regionu, muzička takmičenja "Pinkove zvezdice" i "Pinkove zvezde" stekle status najgledanijih, publika u Hrvatskoj i Sloveniji s nestpljenjem očekuje početak emitovanja treće sezone "Zvjezdica" na RTL televiziji i prve sezone "Nove zvezde Slovenije" na slovenačkoj Planet TV.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija