• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.Gajić

27.03.2018

17:49

AMIDŽIĆ MI SE IZVINJAVAO ZATO ŠTO JE PRIČAO DA SAM KAO MUŠKO! Marija Šerifović progovorila o gafu  voditelja, KOJI NIJE ZNAO DA SU KAMERE UKLJUČENE!

Kultura

AMIDŽIĆ MI SE IZVINJAVAO ZATO ŠTO JE PRIČAO DA SAM KAO MUŠKO! Marija Šerifović progovorila o gafu voditelja, KOJI NIJE ZNAO DA SU KAMERE UKLJUČENE!

Podeli vest

Marija Šerifović kaže da je imala ozbiljan razgovor sa Amidžićem kada je u emisiji uživo kroz njen primer govorio o lezbijkama

Marija Šerifović kaže da joj se Ognjen Amidžić izvinio što je na njenom primeru objašnjavao lezbo-odnose pred milionima gledalaca TV Pink. Poznati voditelj je nedavno, misleći da su kamere ugašene, sa Mikijem Đuričićem u "Zadruzi" komentarisao istopolne veze i pritom Mariju etiketirao kao "pravu muškarčinu".

Pevačica ističe da je posle tog ispada sa Amidžom imala ne baš tako prijatan razgovor:
- Videla sam snimak. Ognjen i ja smo imali ozbiljan razgovor na tu temu. Izvinjavao mi se veoma dugo.

Istom merom Da li treba da upalim svoj lajv na Instagramu i da pričam šta radi Ognjen, šta ja znam o njemu ili šta sam čula?
Marija Šerifović

Da li ti je zasmetalo kada si videla i čula da priča o tvom privatnom životu?
- Danas svako o svakom može da priča. Ne mogu da kažem da sam mu zamerila to što je izneo, ali smatram da nije okej. Po toj logici, šta sad ja treba da radim? Da li treba da upalim svoj lajv na Instagramu i da pričam šta radi Ognjen, šta ja znam o njemu ili šta sam čula. Totalno glupo. Mene takve stvari ne zanimaju.

Public

Čuo sam da pratiš "Zadrugu". Imaš li favorita?- Naravno da imam nekog ko mi je tamo najzanimljiviji, ali neću otkrivati.

Kako komentarišeš ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna?
- Jako mi je kompleksna tema tog trougla. Ne možeš u rečenici ili dve da objasniš.
Pa dobro, ali na čijoj si strani kada je cela ta priča u pitanju?
- Kapiram da ljubav može svakom da se dogodi. Ne opravdavam neke načine i trenutke u kojima se to desilo. Istovremeno ne znam koja bi sila morala da se dogodi, a da sam ja na primer na mestu Slobodanove supruge, pa da uđem u taj rijaliti.
I tvoj privatan život prilično interesuje narod.
- Znam, svesna sam toga, ali hvala Bogu pa postoje oni čiji su životi mnogo zanimljiviji od mog, pa su me ostavili na miru. Ha, ha.
Znaš li odgovor na pitanje kad ćeš da se udaš i ostvariš u ulozi majke?
- To niko ne zna, pa ni ja, ako misliš na neki rok. Kad ne budem bila vremenski ograničena, u smislu da mogu u potpunosti da se posvetim materinstvu i roditeljstvu, tad će se to i desiti.
Da li ćeš tad da se primiriš?
- Kad se bude desilo sve što treba, tad ću se skrasiti. Imam tajne i želje koje ne otkrivam, a na kojima radim. Ćutim, idem ka cilju, i kad se on ostvari, tad ću u potpunosti da se posvetim tome.

Čola i Brena su zvezde, mi ostali se koprcamo

Rekla si da su jedine prave zvezde u Srbiji Lepa Brena i Zdravko Čolić?
- Tako je, a svi mi ostali se koprcamo. To je činjenica. Toga moramo svi da budemo svesni. Svako od nas može da bude popularan, možemo da budemo potencijalne velike zvezde, ali da doživimo to što su oni doživeli, treba vremena.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija