• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.05.2018

20:16

(VIDEO) EPSKA AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA: SOLO STAR WARS PRIČA 23. MAJA PREMIJERNO U KOMBANK DVORANI!

Kultura

(VIDEO) EPSKA AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA: SOLO STAR WARS PRIČA 23. MAJA PREMIJERNO U KOMBANK DVORANI!

Podeli vest

Ljubitelji Star Wars-a imaće priliku da u sredu 23. maja u 19h u renoviranom Domu sindikata – Kombank dvorani premijerno pogledaju  još jednu priču iz Star Wars univerzuma, posle filma Odmetnik 1, pod nazivom “Solo Star Wars priča”. Film će se na redovnom bioskopskom repertoaru  Kombank dvorane naći od 24. maja

"Solo Star Wars priča" govori o Han Solu, junaku iz sage Ratovi zvezda, koga tumači glumac  Alden Erenrajh. On će ovoga puta “hodati u čizmama” Harisona Forda koji je ranije tumačio ovaj epski lik. 

U ostalim ulogama su i Vudi Harelson, Emilija Klark, Donald Glover, Tandi Njuton, dok je režija Solo Star Wars priče poverena Ronu Hovardu, a scenario potpisuje Džon Kasdan.

Ovaj naučno - fantastični filmski hit ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija.

Kroz seriju smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku.

Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

NEZABORAVNO VEČE ZA FANOVE SOLO STAR WARS AVANTURE

Ljubitelje Star Wars-a na premijeri u Kombank dvorani očekuje i bogat zabavni program: fotografisanje sa kostimiranim junacima filma; igranje video igrica sa tematikom Star Wars -a, ali i brojni pokloni. Nakon završetka projekcije, za fanove je organizovano druženje u Maršalovom salonu.

KOMBANK DVORANA NOVO MESTO ZA FILMOFILE

Posetioci dvorane, imaće jedinstvenu priliku da "Solo Star Wars priču" pogledaju u Velikoj sali opremljenoj po poslednjim standardima audio i vizuelnog identiteta.

Projektor BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji.Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije.

Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija