• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.08.2018

13:03

ALEK BOLDVIN ponovo glumi Trampa, ovog puta u novom "Džokeru"

Kultura

ALEK BOLDVIN ponovo glumi Trampa, ovog puta u novom "Džokeru"

Podeli vest

Glumačka ekipa "Džokera" bogatija je za još jedno veliko ime. Oca superheroja Betmena igraće Alek Boldvin, koji će svoj lik da gradi na osnovu karaktera američkog predsednika. Boldvin je već imao priliku da “skine” lik Trampa, a za taj skeč je prošle godine dobio Emi nagradu za sporednu mušku ulogu u kategoriji komedije. Pored Boldvina, producenti "Džokera" najavili su impresivnu ekipu glumaca

Alek Boldvin igra Betmenovog oca Tomasa Vejna, koji je ujedno i najveći neprijatelj ovog superheroja. Izvor Holivud reportera tvrdi da je njegova uloga građena po uzoru na Donalda Trampa iz osamdesetih. 

Naime, originalni Betmen se bori protiv zločina koje su počinili njegovi roditelji Tomas i Marta Vejn. Koliko će novi film da prati originalnu priču za sada nije poznato. 

Producenti novog filma o supernegativcu Džokeru, najvećem Betmenovom neprijatelju, imaju nameru da okupe impresivnu ekipu glumaca. 


Naslovnu ulogu tumačiće Hoakin Finiks, koji je tri puta nominovan za Oskara. Za sada je poznato i da je Robert de Niro pristao da glumi TV voditelja koji će odigrati važnu ulogu u Džokerovom životu. 

Pripreme za snimanje teku punom parom, ali ne bez problema. Mnogi ne vide Finiksa kao glumca koji će moći da iznese ulogu jednog od najpoznatijih filmskih negativaca, pogotovo kada se uzme u obzir maestralni Džek Nikolson u filmu “Betmen” Tima Bartona, piše Biznis insajder. 

Hoakin Finiks se priprema za ulogu i na preuranjene kritike odgovara: „Ne razmišljam baš previše o tome šta ljudi misle“. 

Premijera filma najavljena je za 4. oktobar 2019. godine, a režiju potpisuje Tod Filips, najpoznatiji po filmu “Mamurluk”.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija