• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

15.09.2018

20:39

MEGA IZNENAĐENJE U DRUGOJ SEZONI KONTRAVIZIJE: Kija Kockar otvoreno o ljubavnoj vezi Lune i Slobe i drugim TEMAMA IZ NJENOG ŽIVOTA

Kultura

MEGA IZNENAĐENJE U DRUGOJ SEZONI KONTRAVIZIJE: Kija Kockar otvoreno o ljubavnoj vezi Lune i Slobe i drugim TEMAMA IZ NJENOG ŽIVOTA

Podeli vest

Nova sezona počinje u nedelju 16. septembra od 19h na programu televizije Pink

Ove nedelje od 19h na programu RTV Pink počinje sa emitovanjem nova, druga, sezona emisije “Kontravizija” koja gledaocima daje pravu dozu humora uz uvek aktuelne goste iz javnog, političkog i sportskog života.

Novu sezonu “Kontravizije” otvoriće pobednica prve sezone rijaliti programa “Zadruga” Kristina Kija Kockar koja će domaćinu i autoru emisije Lavu Pajkiću veoma otvoreno pričati o Luni Đogani koja je bila u ljubavnoj vezi sa njenim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Foto: printscreen

 

Takođe, Kockareva će izneti sve detalje koje niste znali o njenoj novoj pesmi “Potpis”, ali i razgovarati o drugim temama iz njenog života.

U prvoj emisiji druge sezone “Kontravizije” gledaoce, pored već dobro poznatih segmenata, očekuje i jedno mega iznenađenje, a o čemu se radi saznaćete u nedelju od 19h na kanalu televizije Pink.

KONTRAVIZIJA OVE NEDELJE OTKRIVA: Lav Pajkić objavljuje SPORNA TAJNA dokumenta Dragana Đilasa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljilja

pre 5 godina

Da li i jedna emisija može proći bez Kije.Muka nam je više!

milosevic

pre 5 godina

Vratila se iz Hrvatske, pola njih znaju da su bili SRBI, da ih Katolicka CRKVA prisilila da BEDNICI pod prisilom glume HRVATE! Kada im obidjete groblja , sve vam je jasno, menjali VERU za vecerui! Moji prezimenjaci , tuga i zalost kako je drzava vodila fasisticku politiku i od svih nacionalnosti postadose veliki HRVET! Sramim se gde zivim, i kako dozvoljavate da nas na pinku JEBU DJOGAJI!

milosevic

pre 5 godina

Kija, lepoto nas, cekamo da te gledamo! Gazi Nilske zarazene komarce LUNJARU i BALVANA!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija