• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2018

16:28

(FOTO) REŠILA JE DA PROMENI PROFESIJU! Didi Janković sprema reviju za Nedelju mode u Njujorku!

Kultura

(FOTO) REŠILA JE DA PROMENI PROFESIJU! Didi Janković sprema reviju za Nedelju mode u Njujorku!

Podeli vest

Pevačica na čiji račun mnogi zbijaju šale, Dijana Didi Janković gostujući u emisiji “Kontravizija” Lava Grigorija Pajkića koja će biti emitovana u nedelju u 19.15 časova, otkriva gde sada živi, ali i koji su njeni novi profesionalni poduhvati

- Najviše vremena provodim u Njujorku, Los Anđelesu... Menadžer mi je iz Njujorka, pa često putujem na relaciji Beograd-Njujork, pa i Beč, tako da nikada nisam kod kuće.

S obzirom na to da svoju karijeru nije previše gradila u Srbiji, Didi otkriva Lavu zbog čega je to tako kao kako se pripremala za svetsku muzičku scenu:

- Od malena sam želela da se bavim pevanjem u Americi, nekako mi je to bio san zato sam dosta radila na engleskom jeziku, radila sam na akcentu, pratila sam svetske dive Džej Lo i Britni. Gradila sam karijeru u Srbiji, ali mi je to više bio hobi.

Foto: Promo

Zatim sam otišla u Ameriku i upoznala sam neke menadžere koji su mi ponudili saradnju na Šegijem. On je veoma prijatan, odmah je pristao. Šegi je oduševljen mojim glasom i mojim stajlingom i rekao je da će uraditi još neki duet sa mnom.

Snimili smo spot u Majamiju, a on se pojavio na vreme i ja sam bila veoma uzbuđena – istakla je Dijana.

Pevačica je, zatim, priznala da priprema još jendo iznenađenje u skladu sa svojim afinitetima prema modi:

- U isto vreme se bavim i dizajniranjem, planiram da uradim reviju na Nedelji mode u Njujorku. Išla sam u jedan kamp u Atlanti na koji su išle Madona, Džej Lo i Britni.

Celu emisiju pogledajte u nedelju na kanalu Televizije Pink i tom prilikom saznajte šta je Didi kazala o pevačicama iz Srbije, kao i s kim se iz svetskog džet seta druži.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija