• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kombank dvorana

21.01.2019

13:21

JOŠ JEDAN DOMAĆI HIT U BIOSKOPIMA! Komediju "Taksi bluz", za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca!

Kultura

JOŠ JEDAN DOMAĆI HIT U BIOSKOPIMA! Komediju "Taksi bluz", za četiri dana pogledalo 50.000 gledalaca!

Podeli vest

Nova domaća komedija "Taksi bluz", koja je od početka prikazivanja izazvala ogromno interesovanje publike, za četiri dana zabeležila je 50.000 gledalaca širom Srbije, što je ujedno i pokazatelj da posle "Južnog vetra" imamo još jedan hit film u bioskopima

U ovoj uzbudljivoj, romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista.

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Reditelj filma je Miroslav Stamatov, scenaristi su Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma. 

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer filma je Art Vista.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija