• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2019

12:08

PREMIJERA filma "Knedlica" i veče za dame 7. februara u Kombank dvorani

Kultura

PREMIJERA filma "Knedlica" i veče za dame 7. februara u Kombank dvorani

Podeli vest

Povodom premijere filma "Knedlica" 07. februara u 2oh u Kombank Dvorani biće održano "Veče za dame"

Sve posetioce očekuje crveni tepih i koktel dobrodošlice, kao i brojni pokloni.

Za ovakav užitak pobrinuli su se : Vinarija Tošić, Wizard, Bambi Wellness, Surya, Kuglana Žabac, Radison Blue.

Film "Knedilica" dolazi od rediteljke En Flečer i predstavlja svojevrstan spoj drame, komedije  i mjuzikla u kome glavne uloge tumače sjajne Dženifer Aniston i Ejmi Mekdonald.

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka i ćerka bivše misice. Nadimak ‚‚Knedlica’’ joj je dala majka, koja je jedina tako i zove. Oduvek je više volela da ostane kod kuće i druži se sa svojom najboljom drugaricom Elen, koja je tipična lepa Amerikanka.

Sve je bilo kako treba dok Vil nije prihvatila posao u Harpiju, lokalnom restoranu brze hrane gde upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu. Vil nije iznenađena što joj se Bo svideo, ali je šokirana kada shvati da se i ona njemu dopada.

Umesto da nauči da prihvati sebe takvu kakva je, kroz svoju vezu sa Boom, Vil počinje da sumnja u sebe. Da bi povratila svoje samopouzdanje, upušta se u najstrašniju stvar koju je mogla da zamisli: prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi, zajedno sa još nekoliko „ne baš odgovarajućih“ kandidata, da bi pokazala svetu da zaslužuje da bude tu isto koliko i bilo koja druga mršava devojka.

Tokom svoje avanture, Viloudin će šokirati ceo Klover, ali najviše od svega i samu sebe.

Film će se na redovnom filmskom repertoaru naći od 07. februara, a više informacija o rezervaciji i kupovini karata potražite na www.kombankdvorana.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija