• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs

08.02.2019

08:28

SARAPA SE SLOMIO U JUTARNJEM PROGRAMU: Kad sam video Deu kako leži tamo, i još kad sam je čuo šta govori...

Kultura

SARAPA SE SLOMIO U JUTARNJEM PROGRAMU: Kad sam video Deu kako leži tamo, i još kad sam je čuo šta govori...

Podeli vest

Prvi dan u Jutarnjem programu bez koleginice Dee pored sebe Predrag Sarapa je teško podneo

Predrag Sarapa, voditelj TV Pink, jutros je sam vodio jutarnji program na ovoj televiziji, pošto je njegova koleginica Dea Đurđević juče ujutru teško povređena u saobraćajnoj nesreći u blizini ove medijske kuće.

Njemu je jako teško palo ono što se desilo Dei, što je otkrio u razgovoru sa kolegama novinarima.

- Kolega Filip mi je rekao da je bilo neko čukanje tu ispred... Istrčali smo da vidimo šta se desilo... Kad sam video Deu... Kad sam video kako leži, kako traži da joj daju nešto protiv bolova... Moram da priznam... Nisam izdržao. Ja nisam izdržao, Maša me je vratila nazad... To je bio... Najteži trenutak u mom životu - ispričao je Sarapa, boreći se sa suzama.

KRVAV SAM I ZNOJAV, BILA JE TO POTPUNO IŠČUPANA I OPEČENA RUKA, ALI PRIŠILI SMO JE SAVRŠENO! Oglasio se dr Bumbaširević koji je uspešno OPERISAO DEU ĐURĐEVIĆ!

Posebno se zahvalio devojci, kako je rekao medicinskoj sestri, koja je istrčala iz autobusa neposredno posle nesreće i pružila prvu medicinsku pomoć teško povređenoj Dei.

- Želim posebno da se zahvalim toj devojci... Koja je istrčala iz autobusa... Medicinskoj sestri valjda, koja je zaustavila početno krvarenje kod Dee... - rekao je Sarapa.

Lekari su juče posle petočasovne operacije uspeli da replantiraju ruku koja je bila potpuno otkinuta kad je autobus naleteo na mladu voditeljku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Atlija Milorad

pre 5 godina

Zelim joj pporavak. Ponekad gledam jutarnji kada dodjem sa posla 18.00 vratim program. Upravo zbog nje i kolege Mnogo mi je zao. Pozdrav

Mongo

pre 5 godina

Debeli što lupeta i upada Dei u reč non stop.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija