• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.02.2019

18:08

(VIDEO) IRINI NIJE BILO DOBRO DOK IH JE GLEDALA! Sve je prštalo od strasti između Lejdi Gage i Bredlija Kupera na dodeli Oskara

Kultura

(VIDEO) IRINI NIJE BILO DOBRO DOK IH JE GLEDALA! Sve je prštalo od strasti između Lejdi Gage i Bredlija Kupera na dodeli Oskara

Podeli vest

Nastup za pamćenje koji je podigao veliku prašinu oko odnosa dve zvezde filma "A star is born"

Lejdi Gaga i Bredli Kuper su na sinoćnjoj dodeli Oskara podstakli još više glasina o pravoj prirodi njihovog odnosa veoma intimnim zajedničkim nastupom pesme "Shallow".  

Apsolutno niko nije mogao da skine pogled sa glumačkog para dok su sedeli jedan pored drugog na klavirskoj stolici. Bredli je neprestano gledao u zvezdu filma "A Star Is Born", dok je ona požudno pevala na klaviru, obučena u pompeznu crnu haljinu.

I nije mu trebalo dugo da joj se pridruži na klaviru, pa čak i da nežno obmota ruku oko njenog struka dok je ona izvodila poslednje note pesme.

Gledaoci nisu mogli da veruju svojim očima, pogotovo zato što su u publici direktno ispred njih sedele Irina Šajk, partnerka 44-godišnjeg Bredlija, kao i njegova majka, Glorija Kampano.

S obzirom na to da se kamera nije preterano zadržavala na Irininom licu, fanovi su mogli samo da pretpostave na šta je ona mislila dok je gledala svog partnera kako se smeši Lejdi Gagi.

Korisnicima društvenih mreža nije bilo potrebno mnogo da započnu lavinu komentara povodom nastupa i odnosa pevačice i popularnog glumca. Ovo su neki od komentara: 

"Neka me neko gleda onako kako Bredli Kuper gleda Gagu na kraju ove pesme", rekao je jedan. 

"Svi koji prate pogled devojke Bredlija Kupera dok on i Gaga prave požar na sceni", uzviknuo je drugi.

Treći je napisao: "Osećam se tako loše zbog njegove devojke. On i Gaga izgledaju kao da će se poljubiti."

Gaga je čak rekla Bredliju da ga voli tokom govora za nagradu koju je dobila za originalnu pesmu "Shallow". 

"Želim da zahvalim svojoj porodici, majci i sestri. Volim te, Bredli", jecala je na pozornici.

Na samom početku ceremonije, gledaoci koji su pomno pratili dodelu, istakli su da se Viktorijin anđeo, Irina Šajk, strateški postavila između Bredlija i Gage kada su sve poznate ličnosti počele da zauzimaju svoja mesta.

Iako se moglo očekivati da zvezde filma "A star is born" ipak sede jedno pored drugog, Irina se smestila između njih dvoje -  možda da bi pažljivo pratila šta se između njih događa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija