• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ALEKSANDRA SPASOJEVIĆ

01.04.2019

23:45

ZVEZDA NOVE PINKOVE HIT SERIJE PUCA OD SREĆE! "Državni službenik" je gledaniji i od rijalitija!

Kultura

ZVEZDA NOVE PINKOVE HIT SERIJE PUCA OD SREĆE! "Državni službenik" je gledaniji i od rijalitija!

Podeli vest

Nebojša Dugalić ponosan je što je špijunski triler u kome igra šefa BIA imao više gledalaca i od "Zadruge". Ova serija pokazuje da ne mora uvek da se podilazi najnižim ukusima, kaže glumac

Nebojša Dugalić je ponosan što je serija "Državni službenik", čija je prva epizoda u subotu na Pinku imala 1.300.000 gledalaca, bila gledanija i od rijalitija "Zadruga". Glumac, koji u ovom špijunskom trileru igra šefa BIA, ubeđen je da je Predrag Gaga Antonijević snimio najbolju srpsku seriju svih vremena.

- Ponosan sam što je "Državni službenik" gledaniji i od rijalitija! Publiku je počeo da interesuje serijski program jer je postao kvalitetan. Ozbiljno preuzima vođstvo nad rijalitijem, što mi je drago. Ova serija pokazuje da je moguće da se publici ponudi dobar proizvod i da ne mora sve da bude podilaženje najnižim ukusima. Kreator serije Gaga Antonijević, kao i reditelji Ivan Živković i Miroslav Lekić, trude se da pomeraju granice, da približe našu produkciju najvišoj svetskoj. Serija je rame uz rame sa holivudskim - kaže Dugalić.

Žestoke scene seksa

Prva epizoda počela je žestokom scenom seksa, o kojoj bruji Srbija. Glumica Nina Nešković i njen kolega Pera Radičić dohvatili su se na stolu u jednoj od kancelarija nemačke ambasade, a akciju su nastavili uz ormar, dok su ih pripadnici BIA posmatrali.

Tesna koža

Nebojša tumači lik Milojevića, šefa srpske Bezbednosno-informativne agencije, koji svakodnevno rešava razne probleme, od američkog uplitanja u unutrašnja pitanja Srbije i islamskog eskstremizma, do političkih ubistava.

- Milojević je upleten u razna politička, društvena, pa i kriminalna dešavanja. Nije lako biti na mestu koje zahteva odgovornost. To nije koža u kojoj bi čovek poželeo da se nađe - objašnjava glumac, a na pitanje koliko su njegovom junaku krvave ruke, odgovara:

- On je prinuđen da igra po pravilima, a želi da sačuva minimum dostojanstva. To je teško.

Pucanje nije problem

Za ulogu se nije posebno spremao, već su mu iskustvo iz vojske i susreti sa pripadnicima srpskih tajnih službi bili dovoljni.

Pink gledaniji od RTS

Pink je bio najgledanija televizija u subotu zahvaljujući seriji "Državni službenik". "Ružičasta televizija" je imala udeo u gledanosti od 18,82 odsto, RTS je na drugom mestu sa 14,05 odsto, a Prva na trećem sa 12,11 odsto.

 

- U vojsci sam pucao iz raznog oružja, pa to nije bio problem. Poznajem ljude koji su radili u službama. Oni su obeleženi tim iskustvom. To je nešto što ne mogu da sakriju. U očima im vidite kombinatoriku od milion varijacija - priča Dugalić, koji je pun reči hvale za kolegu Žarka Lauševića, s kojim je delio kadar:

- On je sjajan! Kad se pojavi u kadru, toliko pleni da ne možete da odvojite pogled od njega. Čim počne da glumi, donese ceo svet jednog lika. To je retka glumačka vrednost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija