• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

22.05.2019

10:38

(VIDEO) NOVI TARANTINOV FILM U KANU! Režiser okupio žešću ekipu, u glavnim ulogama Leo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi

Kultura

(VIDEO) NOVI TARANTINOV FILM U KANU! Režiser okupio žešću ekipu, u glavnim ulogama Leo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi

Podeli vest

Najnoviji film američkog režisera Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" (Once upon a time in Hollywood) biće premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, 25 godina posle premijere njegovih "Petparačkih priča" (Pulp fiction)

Uoči današnje premijere filma "Bilo jednom u Holivudu", čija se radnja odigrava u Los Anđelesu 1969. godine, Tarantino je zamolio publiku na Kanskom festivalu koja je gledala film pre 25 godina da ne kvari film budućim gledaocima tog ostvarenja.

Film će biti prikazan u okviru takmičarskog programa festivala, a u bioskopima će se pojaviti u julu.

Tarantino je sa "Petparačkim pričama" osvojio Zlatnu palmu u Kanu 1994. godine, a očekuje se da će "Bilo jednom u Holivudu" izazvati najveće interesovanje na ovogodišnjem festivalu, pošto su u glumačkoj ekipi Leonardo Dikaprio, Bred Pit i Margo Robi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 4 godine

E moji novinari magarci - loše ste kopi pejstovali i preveli izjavu Tarantina - nije on rekao publici koja je pre 25 godina gledala film, nego publici koja je gledala film ove godine jer je premijera u julu

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija