• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

10.07.2019

23:45

JA SAM JEDAN OD NAJVEĆIH ALKOHOLIČARA U SRBIJI, SAMO APSTINIRAM! Popularni glumac otkrio zbog čega je u životu potezao za alkoholom!

Kultura

JA SAM JEDAN OD NAJVEĆIH ALKOHOLIČARA U SRBIJI, SAMO APSTINIRAM! Popularni glumac otkrio zbog čega je u životu potezao za alkoholom!

Podeli vest

Tihomir Stanić tvrdi da je on i dalje alkoholičar, samo što apstinira već 17 godina. Poznati glumac ističe da se pronašao u svom junaku Dagiju iz filma "Delirijum tremens", koji rešenje za sve probleme pronalazi u čašici

- Jedan sam od najvećih alkoholičara u Srbiji, samo sam apstinent već 17 godina. Mnogo puta se desilo da zbog nekog problema ili prevelikog pritiska potegnem za alkoholom. Potpuno razumem sve koji to čine. U takvim trenucima ne može vam niko pomoći, već morate to rešiti sami - kaže naš proslavljeni glumac.

Problemi


Mnogo puta se desilo da zbog nekog problema ili prevelikog pritiska potegnem za alkoholom
Tihomir Stanić


On dodaje da mu je posebno draga uloga koju tumači u novom ostvarenju Gorana Markovića.

(FOTO) POČEO KUSTENDORF KLASIK! Poznati ruski violinista Bašmet otvorio festival!

 

 


- Bilo je bezbroj situacija u mom životu kada mi je bilo teško. U jednoj sceni filma moj lik Dagi kaže: "Glumačka umetnost traje jako kratko. Tog trenutka dok se događa glumac vredi, posle toga sve pada u vodu." Niko ne zapamti ono što je glumcima možda najvažnije, a to su ti neki detalji koji nestanu istog časa kada se i umetnik povuče sa scene - ispričao je Tika, koji je nedavno na 48. filmskom festivalu u Sopotu osvojio nagradu "Velimir Bata Živojinović" za glavnu mušku ulogu u ovom filmu:

POPULARNI GLUMAC ODIGRAO PREDSTAVU U ČAST VELIKANA! BIKOVIĆ: Ne smem da izneverim velikog Mišu!


- Iskren da budem, očekivao sam tu nagradu jer sam za istu ulogu nagrađen i na Festu. Nakon premijere "Delirijum tremensa" video sam reakciju ljudi u sali i znao sam da sam uradio dobru stvar.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija