• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

14.08.2019

11:22

JELENA ROZGA I TONI CETINSKI vas pozivaju na Music Week festival na Ušću

Kultura

JELENA ROZGA I TONI CETINSKI vas pozivaju na Music Week festival na Ušću

Podeli vest

Prvo letnje beogradsko izdanje festivala Music Week stiže uskoro! Nakon Beer Festa, od 23. do 25. avgusta, na istom mestu – na Ušću, ljubitelji popularne muzike imaće priliku da uživaju u nastupima više od 15 najvećih domaćih i regionalnih zvezda, i to – besplatno! Potrebno je samo da skinu besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp koja će služiti kao propusnica

Među zvezdama koje otvaraju Music Week 23. avgusta je Jelena Rozga, koja je svojim fanovima poslala specijalni poziv.

U petak, 23. avgusta, nastupaju i Dragana Mirković, Saša Kovačević, Dženan Lončarević i Toni Cetinski, koji je u svojoj video poruci pozvao Beograđane i goste Beograda da se još jednom fenomenalno provedu u srpskoj prestonici.

Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

Za  posetioce koji žele da podignu zabavu na viši nivo, biće omogućen pristup VIP zoni. ALL YOU CAN DRINK VIP PASS omogućava  neograničenu konzumaciju pića tokom cele večeri u VIP-u, a može se nabaviti po promotivnoj ceni od 2500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija