• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

19.08.2019

21:38

BERČEK SPASAVA BIKOVIĆA! Serija "Južni vetar" snima se na beogradskom Ušću

Kultura

BERČEK SPASAVA BIKOVIĆA! Serija "Južni vetar" snima se na beogradskom Ušću

Podeli vest

Aleksandar Berček u seriji "Južni vetar" spasiće Miloša Bikovića! Glumačka legenda, koja u ovom ostvarenju igra Crvenog, imaće veliki uticaj na glavni lik Petra Maraša, saznaje Informer

Ekipa Informera je proteklog vikenda u beogradskom parku "Ušće" zatekla Bikovića i Berčeka kako snimaju jednu od svojih zajedničkih scena.
- Berčekova uloga biće ista kao i u prvom delu filma, s tim što će se u seriji njegov lik razviti. Zahvaljujući svojoj moći i uticaju, on će u više navrata spasiti Maraša iz brojnih problema. Crveni je iznad zakona, a ustvari je deo bivše državne strukture. Mnogo se o njemu ne zna, a naročito to ko su mu izvori moći, što i jeste suština tog lika - kaže jedan od članova produkcije, koji je tog dana bio na snimanju i dodaje:
- Njih dvojica su tokom celodnevnog snimanja bili veoma raspoloženi i uigrani, tako da nije bilo problema. Režiseru Milošu Avramoviću bilo je lako da funkcioniše sa njima.

Glumačke legende mamile su poglede brojnih prolaznika, a najuporniji fanovi čekali su satima kako bi se po završetku snimanja slikali sa svojim idolima. Premijera serije "Južni vetar", koja će imati 14 epizoda, očekuje se 2020. godine na RTS. Osim Bikovića i Berčeka, u seriji će igrati i Miodrag Radonjić, Jovana Stoiljković, Miloš Timotijević i Dragan Bjelogrlić.

Snima se u tri države

Serija "Južni vetar" snima se u Srbiji, Crnoj Gori i Italiji i to je jedan od najvećih produkcijskih poduhvata u srpskoj kinematografiji.
- U seriji će se pojaviti i jedan od najpoznatijih italijanskih glumaca Paskval Espozito, koji igra jednu od glavnih uloga u seriji "Gomora". Gledaćemo moć, bitku za teritorije, klanove, sukobe koji izbijaju, ali ćemo između svega toga pratiti i male ljudske živote glavnih likova - kaže reditelj Miloš Avramović.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija