• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

30.08.2019

11:45

(FOTO) SRBIJA JE DIVNA! Glumac iz serija SEAL TEAM i BOUNS oduševljen našom zemljom!

Kultura

(FOTO) SRBIJA JE DIVNA! Glumac iz serija SEAL TEAM i BOUNS oduševljen našom zemljom!

Podeli vest

Glumac Dejvid Borijanaz govorio je za "Kurir" o seriji "SEAL team", koju snima u Beogradu

-Kad smo počeli da radimo na seriji, želeli smo da je snimamo na različitim lokacijama širom sveta. Uslovi u Srbiji su nam zaista odgovarali, ljudi su od početka s nama vrlo gostoljubivi, Vlada nam je izašla u susret maksimalno za sve. Prezadovoljni smo. Sklopili smo sjajno partnerstvo- rekao je Borijanaz, kojem je mama Čehoslovakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coming for ya Oct2 @sealteamcbs

Објава коју дели David Boreanaz (@dbodbo69) дана 21. Авг 2019. у 6:09 PDT


-Kad sam došao ovde, trebalo mi je vremena da upijem energiju ovog malog, unikatnog mesta, da se naviknem na gostoljubive ljude, prave domaćine. Dobili smo sve što smo tražili, sve što nam je bilo potrebno i nikome nije ništa teško da uradi. Zaista sam zadivljen. Što se tiče mojih korena, prvi put sam u ovom regionu i najviše sam oduševljen, pored svega ovog što sam rekao, povrćem i voćem - ono kao da nije sa ovog sveta. Bio sam blagosloven što sam imao gospodina koji mi je kuvao. On je koristio mnogo organske i domaće hrane iz različitih delova Srbije. Baš su me razmazili sa svim tim divnim povrćem i hranom uopšte. Ako se dotičem toga, onda se dotičem i svojih korena, zar ne? Probudili su mi se koreni- rekao je on.

 


ŠOK! AMERI prikazuju SRBE kao DOBRE MOMKE: Beograd centar zbivanja u novoj sezoni serije "SEAL Team"!

O Srbiji, kaže, nije znao ništa.
 

-Baš ništa, znao sam otprilike šta ste prošli u prošlosti, ali ništa više od toga. Od kada sam ovde, saznao sam mnogo. Mislim da ima mnogo toga da se nauči i istraži, i što se više krećem, više o vama saznajem. Zaista sam fasciniran ovim gradom i ljudima.-

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Droping like its Serbia @sealteamcbs OCT. 2

Објава коју дели David Boreanaz (@dbodbo69) дана 22. Авг 2019. у 5:53 PDT

 

Prvi auto mu je bio "jugić", još u srednjoj školi, a sada ga je ponovo video u Srbiji!
 

 

-To su prva kola koja su mi roditelji kupili. Prva kola koja sam vozio do škole i nazad. Bila su užasna, moram priznati (smeh)! Konzerva na točkovima, stalni miris benzina... Moja mama je uvek govorila, ako išta, bar te odveze i vrati. Imaš kola, služe svrsi, bolje nego da ideš busom. A onda ga je tata preprodao i sećam se da je tada rekao da je to najbolji odnos vrednosti i cene ikada postignut. Shvatio sam da ovde još uvek mogu da se kupe. A za tog 'juga' koji sam video na setu vlasnik mi je rekao - ako uspeš da ga upališ, tvoj je! Bilo mi je to baš simpatično- rekao je Borijanaz.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!
Politika

Biljana Pantić Pilja: Odbor za politička pitanja glasao protiv naših amandmana, ulažemo prigovor!

Šefica srpske delegacije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PS SE) Biljana Pantić Pilja izjavila je danas za Tanjug da je Odbor za politička pitanja i demokratiju PS SE glasao protiv svih amandmana koje je predložila srpska delegacija, kao i protiv amandmana koji su predložili članovi italijanske delegacije i jedan član delegacije Mađarske i najavila ulaganje prigovora.

16.04.2024

12:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Magazin

Džet set

Srbija