• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Saša Kostić

04.09.2019

20:34

KEBA GLUMI SNAJKU! Folker najavio spektakl u popularnom takmičenju TLZP

Kultura

KEBA GLUMI SNAJKU! Folker najavio spektakl u popularnom takmičenju TLZP

Podeli vest

Dragan Kojić Keba je od organizatora TLZP tražio da imitira svoju snajku Severinu * Ubeđen je da će napraviti šou kad na visokim štiklama i u provokativnoj garderobi zapeva Severinin hit

Dragan Kojić Keba će u petoj sezoni takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" "skinuti" svoju snajku Severinu! Folker je potpisao ugovor za popularni šou, koji će krajem meseca početi da se prikazuje na Prvoj, a organizatore je zamolio da mu jedan od zadataka za imitaciju bude upravo Seve!
- Keba je juče bio u studiju TLZP kako bi mu uzeli otisak lica za maske koje će nositi u šouu. On je producentima stalno ponavljao da obožava svoju snajku i kako bi bilo idealno da je baš on imitira! Ubeđen je da će napraviti pravi šou kad se na visokim štiklama i u provokativnoj garderobi pojavi na sceni i zapeva neki Severinin hit - kaže izvor blizak pevaču i dodaje:

- Obećao je organizatorima da će zatražiti pomoć od snajke kako bi je što bolje skinuo. Planira da zajedno vežbaju ples, ali i njen specifičan govor i akcenat. Ma to će biti urnebesno!

Mešaju kukovima

Producentima se ova ideja dopala i, ako Keba stvarno dobije takav zadatak, planiraju da u žiriju u toj emisiji sedi upravo Seve!
- Oni će pozvati Seve da bude sudija i sigurni su da će pristati. Ko zna, možda se ona u jednom trenutku i pridruži Kebi na sceni, da zajedno zamešaju kukovima i zapevaju neki njih hit - zaključuje naš izvor.

Hrvatska pop zvezda je više puta javno istakla da obožava svekra. Ona je navijala za njega i kad je 2014. učestvovao u TLZP.
- Ko ima ovakvog svekra? Niko! On je najbolji svekar na svetu. Odlično se snašao u ulozi Fredija Merkjurija - rekla je tada pevačica i istakla da njih dvoje često kod kuće zajedno pevaju:
- On uzme gitaru i svira dok ja pevam. A onda me oduševi svaki put kada otpeva i neku moju pesmu u akustičnoj verziji. Skoro je otpevao pesmu "Ja samo pevam", koju sam izvela davne 1999. godine, i bilo je baš lepo!

Foto: PrintScreen Instagram/Severina

 

Poštena i krhka

I Keba hvali snajku na sva usta:
- Ona je divna majka, supruga, čovek i veoma dobra, poštena i krhka žena. Ja to uvek kažem punim srcem!

Kako je Informer nedavno ekskluzivno objavio, u TLZP će učestvovati i Ana Kokić, Edita Aradinović i Kaja Ostojić. Domaćica pete sezone TLZP biće Marija Kilibarda. 

Oduševio kao Lejdi Gaga

Foto: Informer DN

Dragan Kojić Keba je 2014. godine u drugoj sezoni TLZP imitirao Lejdi Gagu. Folker je dobio zadatak da skine njen veliki hit "Born This Way", a svojim performansom je nasmejao i žiri i gledaoce. Tada je istakao da mu ništa ne pada teško i da za svaku imitaciju daje svoj maksimum. Veliku pažnju je privukao i kada je imitirao frontmena američke rok grupe "Kis". On je sa tom imitacijom pobedio u trećoj emisiji tog ciklusa.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija