• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rts.rs

17.09.2019

10:42

ZVANIČNO! Mirka Vasiljević postaje nova voditeljka RTS!

Kultura

ZVANIČNO! Mirka Vasiljević postaje nova voditeljka RTS!

Podeli vest

Javni servis objavio je novu programsku šemu u kojoj ćemo gledati filmove, serije, fudbal, kvizove, ali i jednu emisiju o svadbama

Verovali ili ne, jedna od voditeljki biće i mlada glumica kojoj neprestano postavljaju pitanje "kada ćeš da se udaš" - Mirka Vasiljević!

Reč je o emisiji "Svadba iz mog kraja", koja će se emitovati na Prvom kanalu Javnog servisa od 22 časa, i u kojoj ćemo kroz 14 epizoda gledati kako izgledaju mačvanska, raška, sjenička, šumadijska, vlaška... svadba.

IMAJU TROJE DECE, A JOŠ UVEK SE NISU VENČALI! Ovo je prava ISTINA o vezi Mirke Vasiljević i Vujadina Savića

Voditeljke su Rada Đurić i omiljeno lice TV kviza Slagalica Marija Veljković, a kao pojačanje stiže i partnerka Vujadina Savića - Mirka Vasiljević.

ZBOG OVE IZJAVE ŽENE OSULE DRVLJE I KAMENJE PO MIRKI VASILJEVIĆ! Glumica javno rekla koje SAVETE DAJE ĆERKI o vezama i braku, pa naišla na LAVINU OSUDA!

BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Klimt Bec

pre 4 godine

Apsolutno se slazem sa izborom, Mirka je jedna divna atraktivna zena sa puno Harizme, a uz put i talentovana!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija