• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.09.2019

22:24

HIT SERIJE NA SUPERSTAR TV!

Kultura

HIT SERIJE NA SUPERSTAR TV!

Podeli vest

Nova sezona televizijskog formata "Državni službenik", kriminalistička serija "Pevačica", projekat "Košare" i dokumentarna serija "Rokopisac", u produkciji "Telekoma Srbija", aduti su kanala Superstar TV u novoj sezoni, najavljeno je na pres-konferenciji

Među najavljenim projektima svakako će mnoge obradovati nova sezona serije "Državni službenik", pod rediteljskom palicom Predraga Gage Antonijevića. Snimanje nove sezone počeće 1. novembra.

Foto: Printscreen You Tube

 

Prema njegovim rečima, serija "Pevačica", čiji je Antonijević producent, izazvaće veliku pažnju publike jer je reč o kriminalističkom igranom TV formatu, inspirisanom ubistvom pevačice Jelene Marjanović u Borči. Serija će se, kako je rekao, baviti, između ostalog, crnom magijom, vradžbinama, vračarama... Tema nije samo šta se desilo na nasipu u Borči već i šira slika o okolnostima u kojima se taj zločin dogodio.


Serija "Košare" biće projekat koji će na Superstar TV doneti istinitu priču o herojskom događaju iz naše novije istorije. Autori Balša Đogo i Nemanja Mičić najavili su ekranizaciju bitke na Košarama i veran prikaz prvih dana teške borbe, koja je postala simbol odbrane otadžbine.

(TV IN) PIKANTNI DETALJI IZ ŽIVOTA JUNAKA SERIJE DRŽAVNI SLUŽBENIK! Ko je zavodnik, a ko skroman...


Petar Peca Popović, jedan od najboljih i najautoritativnijih poznavalaca rokenrola u nekadašnjoj Jugoslaviji, najavio je dokumentarnu seriju "Rokopisac", u kojoj učestvuje 80 najznačajnijih rokenrol stvaralaca, producenata i kritičara, pisaca, slikara, dizajnera... Serija pokušava da odgovori na pitanje da li je raspadom Jugoslavije rokenrol izgubio na značaju koji je imao?


Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju "Telekoma Srbije", istakao je da su za samo tri meseca uspeli da uspostave Superstar TV, koji se odmah našao među deset najgledanijih kanala u zemlji.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Pokušali smo da stvorimo srpski HBO, čiji je program sastavljen isključivo od filmova i televizijskih serijala. Naš plan je da u budućnosti serije i filmovi u srpskoj produkciji čine veći deo sadržaja tog kanala - rekao je Lučić.

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija