• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Violeta Nikolić

24.10.2019

19:22

(FOTO) ZABAVA ZA POSETIOCE SAJMA KNJIGA!  Iznenađenje na štandu Čudne knjige - kolačići istine!

Kultura

(FOTO) ZABAVA ZA POSETIOCE SAJMA KNJIGA! Iznenađenje na štandu Čudne knjige - kolačići istine!

Podeli vest

Posetioci 64. Beogradskog sajma knjiga osim željenih naslova sa popustom i susreta sa omiljenim piscima na pojedinim štandovima mogu i da se zabave

Na štandu Čudne knjige u hali 4 izlagači su pripremili iznenađenje - kolačiće s porukama iz knjige "Crtice" autorke Vesne Simović, za koje kupci kažu da tačno "čitaju" njihove karaktere i razmišljanja. 

Nekoliko kupaca radoznalo je u korpi biralo svoj kolačić, dok su neki prepričavali već izvučene poruke i čudili se koincidenciji. 

Foto: V. Nikolić

- "U znanju jeste moć, ali ne i istina." Tačno! Evo, ja kao ekonomista, posle skoro 25 godina radnog staža i kao majka dvojice školaraca to baš znam. Sinoć sam o tome pričala s prijateljima- komentarisala je svoju poruku Beograđanka Vesna Andrić. 

I gospođa Ana, vedra i nasmejana penzionerka, uz knjigu je "izvukla" svoj kolačić i sa radošću podelila sa okupljenima da je poruka "Kada živiš dan po dan, godine se ne broje", njen životni moto. 

Foto: V. Nikolić

Mladić i devojka su se smejali poruci iz kolačića koju je On izvukao uz knjigu koju je Njoj poklonio. 

- "Volim svoj odraz u tvojim očima"! Pa, dobro, volim tvoje oči - pravdao se mladić dok je devojka dobacivala da je on vodolija u horoskopu i da veruje da je to istina…      

Foto: V. Nikolić

Psihološka literatura je hit u svetu, a autorka "Crtica" kaže da je to "knjiga iz duše za dušu".

- Kako sam je pisala, tragajući i otkrivajući skrivene delove svoje duše, tako se u mojim crticama, kratkim pričama otkrivaju i moji čitaoci i drago mi je zbog toga. U kolačićima su sažete misli koje, vidim, zabavljaju čitaoce i lepo se družimo. Sajam knjiga je prava prilika za to. Ovde mi se rađaju ideje za nove priče - poručuje Vesna. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Magazin

Džet set

Srbija