• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Hello

08.11.2019

13:41

REŠILA DA NAPUSTI SRBIJU: Neda Arnerić je dva puta zamalo izgubila život, a sada donela VELIKU odluku - menja se iz korena

Kultura

REŠILA DA NAPUSTI SRBIJU: Neda Arnerić je dva puta zamalo izgubila život, a sada donela VELIKU odluku - menja se iz korena

Podeli vest

Vest koja je iznendalila sve. Svi se pitaju da li će nastaviti sa glumom...

Neda Arnerić iznenadila je sve kada je otkrila da se iseli iz Srbije.

- Učila sam strani jezik pod stare dane, onaj najteži. Uspešno sam savdalala nemački, imam i sertifikt. Izvesnije je da se preselim u Austriju gde imam mali stan u Alpima. Kako godine prolaze i kako se polako opuštam u penziji, sebe sve više vidim u tim krajevima - rekla je Neda Arnerić za "Hello".

Foto: Insajder/Zoran Radovančev

Ona je, inače, za ovaj magazin otkrila i da će uskoro iskusisti asketski život i kako će to izgledati.

- Indija mi je oduvek bila inspirativna, budizam blizak, o Salmanu Ruždiju znam sve.... Međutim, moj muž nikada nije želeo da ide na tu stranu sveta. Govorio je: Dosta mi je moje sirotinje, neću da gledam tuđu. Nedavno sam, posle duže pauze, ponovo krenila na časove joge, gde sam i čula za mogućnost odlaska u Indiju. Pitala sam mogu li da se pridružim, odgovorili su mi: Naravno, ali ide se u jedan ašarm, gde se vodi strog asketski život. Da li si spremna na to? Verujem da mogu da izdržim deset dana u rizgoroznim uslovima i unapred se radujem novom iskustvu. Sigurna sam da će mi biti zanimljivo, a ko zna, možda naučim i da meditiram - priznala je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
karmallo

pre 4 godine

JEL TO KUPILA VIKENDICU SA PARAMA IZ BODRUMA.

Pera

pre 4 godine

Zeni je ocigledno dosadno, mogla bi da se posveti humanitarnom radu ili da ode u manastir.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija