• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milena Krstajić

09.02.2020

20:27

ZAVIRITE U OSINJE GNEZDO! Novi roman Vlade Arsića u emisiji URBAN MAGAZIN! (VIDEO)

Kultura

ZAVIRITE U OSINJE GNEZDO! Novi roman Vlade Arsića u emisiji URBAN MAGAZIN! (VIDEO)

Podeli vest

Dobro došli u drugo izdanje emisije Urban magazin na portalu Informer.rs. U ovom svojevrsnom kulturnom vodiču Beograda predstavićemo vam novu knjigu, ali i najzanimljivije događaje tokom februara

Gost Urban magazina je pisac i novinar Vlada Arsić koji će gledaocima predstaviti svoj novi roman "Osinje gnezdo".

Uz veštu naraciju i mnoštvo likova, autor stvara jedinstveni triler, čija srž preispituje mit o moštima Svetog Save i postavlja mnoga pitanja u vezi sa našom sudbinom. Saznajte zašto se digla prašina oko ovog trilera i to pre nego što je izašao iz štamparije.

Gošća emisije biće i Jelena Kostadinović Burazor ispred Kombank Dvorane, koja će govoriti o događajima koji posetioce očekuju tokom februara.


Autorka i voditeljka: Milena Krstajić



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vrstenje

pre 4 godine

Obozavam knjige gospodina Arsica i toplo preporucujem! Voditeljka divna kao i uvek

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija