• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: bbc.com

18.04.2020

19:52

MUZIKOM PROTIV KORONE! Rolingstonsi i Bili Ajliš uživo od kuće! Provedite veče uz ove ZVEZDE!

Kultura

MUZIKOM PROTIV KORONE! Rolingstonsi i Bili Ajliš uživo od kuće! Provedite veče uz ove ZVEZDE!

Podeli vest

Oni će održati koncert za sve.

U emisiji „Jedan svet: Zajedno kod kuće" učestvovaće više od 100 umetnika, među kojima i Rolingstons i Bili Ajliš koji će nastupati uživo iz svojih domova. 

Specijalni koncert poznatih muzičara biće emitovan uživo, u znak podrške medicinskim radnicima koji se već mesecima bore protiv korona virusa.

Događaj će trajati osam sati, u organizaciji pokreta Global Citizen i Svetske zdravstvene organizacije (SZO). 

SA 19 SE UDALA ZA DRUGA SVOJE TETKE! Koku iz "Boljeg života" su ŠAMARALI I BEŽALA JE - imala je NEOBIČAN ŽIVOT, a jedna tragedija PROMENILA JE SVE

Svetska zvezda Lejdi Gaga - jedna je od organizatorki ovog koncerta i ona će takođe nastupiti od kuće. Ona je rekla da se emisija ne pravi za skupljanje sredstava telefonskim uključenjima, već da je naglasak na solidarnosti i zabavi.

 - Možda smo sada odvojeni, ali okupljanje nikada nije bilo važnije - poručili su iz Global Citizen.

Foto: instagram/Lejdi Gaga

Američki komičari i voditelji Stiven Kolber, Džimi Kimel i Džimi Falon biće domaćini emisije, a među najavljenim gostima su i Elton Džon, Tejlor Svift i Opra Vinfri.

Nastupiće i sva četiri člana Rolingstonsa - Mik Džeger, Kit Ričards, Čarli Vots i Roni Vud.

Ceo događaj će se uživo emitovati na Apazon Prajmu, Fejsbuku, Instagramu, Tviču, Tviteru, Jutjubu i Epl TV-u.

Gledaoci iz celog sveta moći će u nedelju 19. aprila da prate ovaj događaj u dva dela. Strim uživo od 20 časova po lokalnom vremenu

U emisiji će prikazati i priče iz života medicinske sestara i lekara koji se bore protiv epidemije korona virusa.

Foto: Reuters

NAJMLAĐI VOLONTER U BORBI PROTIV KORONAVIRUSA! Milan brine o NAJTEŽIM bolesnicima, a ovo će RASPLAKATI SVE!

Prihodi prikupljeni od reklama otići će u Fond za solidarnosti u borbi protiv Kovida 19 Svetske zdravstvene organizacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija