• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

28.04.2020

15:43

OVO IM JE BIO NAJVEĆI PROBLEM! Vojić Ćetković NASTAVLJA DA GLUMI U POPULARNOJ SERIJI "ŠVINDLERI"! Otkrivamo SVE DETALJE!

Kultura

OVO IM JE BIO NAJVEĆI PROBLEM! Vojić Ćetković NASTAVLJA DA GLUMI U POPULARNOJ SERIJI "ŠVINDLERI"! Otkrivamo SVE DETALJE!

Podeli vest

Serija puna preokreta!

Vojin Ćetković se vraća u seriju "Švindleri", ekskluzivno otkriva Informer!

Poznati glumac u komičnom trileru igra Brzog Noža, koga na kraju prve epizode Cvetana (Gorica Popović) ubija satarom. I dok su mnogi pomislili da je to bio kraj Ćetkovićeve uloge u seriji, reditelj Miroslav Lekić kaže da ćemo popularnog glumca gledati i u narednim epizodama.

 

- Brzi Nož ima još dvojicu braće blizanaca - Oštrog Noža i Rđavog Noža. Tako da Vojin u seriji igra trostruku ulogu. On će ponovo biti aktuelan kada se bude pojavio u ulozi Oštrog Noža. Likovi u seriji biće šokirani kada ga budu ugledali i svi će ga mešati sa nastradalim bratom. Misliće da je Brzi Nož vaskrsao, pa će se napraviti prava pometnja - otkriva reditelj za Informer.

Lekić dodaje da je Oštri Nož kriminalac, još podmukliji od Brzog Noža.

SRBIJA JE PAMTI PO OŽILJKU NA LICU! Glumicu ste obožavali da gledate u OVOJ španskoj seriji - SADA IZGLEDA OVAKO!

 

(FOTO) NIKOLA ĐURIČKO POZIRAO NA KROVU STARE BUBE! Danas je jedan od NAJOMILJENIJIH GLUMACA, a kao dete je izgledao TOTALNO DRUGAČIJE!

 

- Oštri Nož želi da postane vođa "Sindikata kriminalaca". To je glavna institucija za sve prljave poslove u Beogradu. Zbog toga je Oštrom Nožu važno da stekne veliku moć da bi mogao sve da kontroliše - priča reditelj i nastavlja:

 

Foto: Printscreen You Tube

- Serija je puna preokreta. Većina likova u seriji tek će pokazati svoje pravo lice. Verujem da će gledaoci biti baš iznenađeni radnjom.

Naš sagovornik kaže da su im avioni bili najveći problem na snimanju "Švindlera" prošlog leta u filmskom gradu u Košutnjaku.

- Avioni svaki čas preleću preko Košutnjaka. Zbog toga smo stalno morali da prekidamo snimanje. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka, kada nije postojao putnički vazdušni saobraćaj, tako da avion nije smeo da nam se vidi u kadru - objašnjava reditelj i dodaje kako su rešili ovaj problem:

- U jednom momentu smo se toliko iznervirali da smo pozvali kontrolu letenja da nam pošalje satnicu kada avioni poleću i sleću na aerodrom. Tako smo znali kada možemo da snimamo bez prekida. Na kraju nam je sve to postalo zabavno, osećali smo se kao da mi radimo na aerodromu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija