• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: SAŠA KOSTIĆ

20.06.2020

09:00

SLOBODA MIĆALOVIĆ I ANDRIJA KUZMANOVIĆ LJUBAVNICI! Poznati glumci prvi put igraju DIREKTNE PARTNERE!

Kultura

SLOBODA MIĆALOVIĆ I ANDRIJA KUZMANOVIĆ LJUBAVNICI! Poznati glumci prvi put igraju DIREKTNE PARTNERE!

Podeli vest

Sloboda Mićalović i Andrija Kuzmanović u avgustu snimaju ostvarenje "Bilo jednom u Srbiji", koje režira Petar Ristovski

Sloboda Mićalović i Andrija Kuzmanović glumiće ljubavnike u novom filmu "Bilo jednom u Srbiji"! Poznati glumci igraće glavne uloge u drami reditelja Petra Ristovskog, čije snimanje počinje u avgustu.

Snima se i serija

6 epizoda

imaće serija "Bilo jednom u Srbiji"

- Sloboda će igrati usedelicu Ružicu, koja se zapošljava u štofari svog prvog komšije Stojana Jovanovića Coneta (Viktor Savić). Njen lik je vrlo specifičan jer uspeva da se otme autoritetu stroge majke i od jedne stidljive seljanke postane desna ruka najtalentovanijeg mladog industrijalca - priča Petar za Informer, i nastavlja:

Foto: printscreen Instagram gaga_boba_najbolje

- Ubrzo nakon toga, Slobodina junakinja upoznaje vlasnika bioskopa-kafane "Pariz" Dinu (Andrija Kuzmanović). On će prepoznati njen talenat za poziranje i njih dvoje postaće pravi umetnički i ljubavni tandem.

Ovaj film biće kasnije pretočen i u seriju, koja će se na malim ekranima prikazivati sledećeg proleća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cone,Dine i Ruzica @pedzidzons @_njezz_ #SrpskiMancester#film#uskoropocinjenestolepo#zlatnodoba#Leskovac

Објава коју дели Sloboda Micalovic (@sloboda_micalovic_boba) дана 21. Дец 2019. у 2:43 PST

 

- Snimamo dva meseca na lokacijama u Beogradu, Leskovcu i u filmskom studiju u Barandi. Premijera filma se očekuje na zimu ove godine, dok će mini-seriju od šest epizoda gledaoci premijerno moći da pogledaju na proleće 2021. godine. Još ne znamo na kom kanalu će se serija prikazivati, jer su pregovori u toku - kaže Ristovski.

Duh Leskovčana

"Bilo jednom u Srbiji" je priča smeštena u Srbiju početkom dvadesetih godina prošlog veka.
- Serija i film treba da dočaraju neukrotivi, domišljati i nesalomivi duh Leskovčana, koji ih je sačuvao od stradanja i pomogao im da prebrode i najcrnju situaciju. Ova drama biće prožeta bajkovitim i komičnim elementima karakterističnim za podneblje Leskovca i okoline - priča naš sagovornik, i dodaje:

- Pokazaćemo kompleksnost ljubavnih odnosa između patrijarhalno vaspitanih parova koji ne pripadaju istom staležu.

Viktor Savić, od blata do zvezda

Viktor Savić će u seriji i filmu "Bilo jednom u Srbiji" tumačiti lik Stojana Jovanovića Coneta, koji od siromašnog momka postaje bogati poslodavac.
- On se posle oporavka zemlje od Prvog svetskog rata vraća u rodni grad i pokreće tekstilnu industriju, po kojoj će Leskovac postati nadaleko poznat kao "mali Mančester". Pokretačku snagu za svoja dostignuća crpeće iz ljubavi prema ženi svog života Zorki (Teodora Ristovski) - kaže otkriva Petar Ristovski.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija