• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

19.06.2020

19:32

BRANKA KATIĆ U BEOGRADU! Pre 20 godina je otišla iz zemlje, NEDAVNO JE IZJAVILA KOLIKO JOJ NEDOSTAJE SRBIJA, a evo kod koga se prvo uputila kad je stigla u DOMOVINU!

Kultura

BRANKA KATIĆ U BEOGRADU! Pre 20 godina je otišla iz zemlje, NEDAVNO JE IZJAVILA KOLIKO JOJ NEDOSTAJE SRBIJA, a evo kod koga se prvo uputila kad je stigla u DOMOVINU!

Podeli vest

Branka Katić stigla je iz Velike Britanije u Beograd

Čim je doputovala u prestonicu, glumica nije gubila vreme, već je odmah posetila Beogradsko dramsko pozorište i sastala se s rediteljem Jugom Radivojevićem.

U prilog tome svedoče i fotografije koje su osvanule na Fejsbuk stranici JDP. Kako dalje saznajemo, glumica i reditelj su se dogovorili o dugoročnoj saradnji. Nije poznato to da li je Branka u domovinu došla sa suprugom, engleskim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom i njihovim naslednicima. Ipak, ono što je sigurno jeste da će ona narednih meseci boraviti u domovini jer snima seriju tokom leta. Otkako se 2000. godine udala i napustila našu zemlju, ona se gotovo nikad nije pojavljivala u javnosti sa svojim životnim saputnikom, jer drži do privatnosti. S njim ima dvoje dece - Luja, koji se zanima za režiju, dok Džo ima dar za glumu. Branka je bila jedna od naših najangažovanijih glumica, a posle filma "Crna mačka, beli mačor" Emira Kusturice okrenula se inostranoj karijeri. Naime, nju su tada zapazili strani agenti, a tako je upoznala i svog supruga.

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda. Videli smo se još nekoliko puta, a posle nekoliko meseci sećam se da su obrazi počeli da mi gore, da li od vina ili njegovog prisustva, pitala sam se, a onda napokon sebi priznala da sam se potpuno zaljubila - ispričala je svojevremeno glumica za medije.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija