• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.06.2020

15:54

"UVEK ĆE BITI LEŠINARA I HIJENA..." Gagi Jovanović je bio na Novakovom TURNIRU, a sada mu uputio JAKU PORUKU - Ima još lavova koji se nikad neće predati (FOTO)

Kultura

"UVEK ĆE BITI LEŠINARA I HIJENA..." Gagi Jovanović je bio na Novakovom TURNIRU, a sada mu uputio JAKU PORUKU - Ima još lavova koji se nikad neće predati (FOTO)

Podeli vest

Uz njega je svim srcem!

Naš najpoznatiji teniser Novak Đoković je objavio da je pozitivan na koronavirus, a pojedini svetski mediji su ga napadali zbog organizovanja turnira "Adria tour" čime ga smatraju glavnim krivcem za širenje virusa.

NOLE LUMPOVAO SA CECINOM ĆERKOM! Svi detalji VELIKOG SLAVLJA - Supruzi je posvetio OVU PESMU! A Biković se celo veče nije odvajao od GLUMICE (FOTO)

Dok ga jedni napadaju, drugi su stali u njegovu odbranu. Tako se prvom reketu sveta obratio i glumac Gagi Jovanović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jun 23, 2020 at 10:58am PDT

 

- Pošto Dragan nema kompjuter i ne koristi društvene mreže, zamolio me je da njegovu podršku Noletu ja prenesem ovde. 'Dragi Novače, uvek će biti hijena i lešinara, ali ima još lavova koji se nikad neće predati... Zato nek nam se naš Simba što pre oporavi. Vojska Dobra ne može bez tebe. Tvoj Gagi' - poručio je Novaku glumac.

BIKOVIĆ KUPIO STAN U NOVOM, ELITNOM NASELJU! Gajba od 60 kvadrata koja ima POGLED NA DUNAV! Evo sa kim će tu ŽIVETI!

 

Inače, Branka Pujić i Dragan Jovanović su prisustvovali turniru u Beogradu i navijali su sa tribina, kao i njihova ćerka Anđela koja je sa Đokovićima bila u provodu.

Foto: instagram printscreen

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 3 godine

ДА ДА,ТАКО ЈЕ.А Л И, АЛИ МНОГО БОЛИ МКАДА ЗНАШ ДА СИ,БАШ ТИ( МСМ ЂОКОВИЋ) ОБАСИПАО ЉУБАВЉУ ,ТЕ ИСТЕ ХИЈЕНЕ И ЗВЕРИ(МСМ НА УСТАШЕ),КЛЕО СЕ У ЊИХ И НАВИЈАО ЗА ЊИХ.БОЛИ КАД СХВАТИШ КОЛИКО СИ ЗАПРАВО ГЛУП И НАИВАН,ДА НЕ КАЖЕМ МАЗОХИСТА !!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija