• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

07.07.2020

09:29

HITNA SELIDBA! Petar Strugar morao da se iseli iz stana IVANE ŽIGON! PROBLEMI PODSTANARA - evo zašto!

Kultura

HITNA SELIDBA! Petar Strugar morao da se iseli iz stana IVANE ŽIGON! PROBLEMI PODSTANARA - evo zašto!

Podeli vest

Shvatio je da...

Glumac Petar Strugar živeo je jedno vreme u kući Ivane Žigon, međutim prestao je da plaća rentu i rešio je da potraži novi krov nad glavom. Iako mu se u početku Ivanina nekretnina veoma sviđala, vremenom je ipak shvatio da je prevelika za njega.

OBIČNO JE IZA KAMERA! Žene lude za VOJINOM ĆETKOVIĆEM, a OVAKO izgleda njegov brat MILOVAN!

Foto: Printscreen You Tube

- Petru se jako dopala kuća koju je iznajmljivao, ali je u jednom trenutku shvatio da je prevelika za njega samog. Ima oko 250 kvadrata i zaista je prostrana, ali tu ima i mnogo stvari oko kojih mora da se vodi računa. Kuća je na dva nivoa, tu je i velika terasa, ali Petar nije imao dovoljno vremena da u njoj uživa. On je ovih dana posvećen snimanjima Šotrinog filma, a čim se kamere ugase, svaki slobodan trenutak provodi u konjičkom klubu koji se nalazi nedaleko od Beograda okružen prirodom i daleko od gradske vreve, koji mu je velika ljubav. Shvatio je da dosta vremena utroši na put ka salašu, te da ukoliko se preseli negde bliže, ostaće mu mnogo više vremena da se posveti životinjama - otkriva nam izvor upućen u situaciju i dodaje:

BIO JE NA IVICI SUZA! Milan Marić nije video MAJKU 4 MESECA - Ona se uključila UŽIVO i OTKRILA o njemu OVO!

Nekoliko dana je razmišljao i odlučio da je ipak vreme da pronađe neko novo mesto za život. Kako je do sada iznajmljivao kuću oko koje ima dosta briga i koja ima veliko dvorište o kojem mora da se vodi računa, rešio je da sebi olakša pa da se useli u stan. Nije dugo tražio i brzo je naleteo na jedan baš po njegovoj meri. Kvadratura je manja nego kuća porodice Žigon, a i lokacija mu znatno više odgovara. Popričao je sa porodicom Žigon i oni su razumeli, ostali su u dobrim odnosima i nikakvih nesuglasica nije bilo - navodi izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milosobilic1389

pre 3 godine

Kad si podstanar - treba ti samo garsonjera...

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija