• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2020

09:58

OVO JE PRVA ŽENA IRFANA MENSURA! Za Srnu Lango svi znate, a ovu lepoticu je voleo PRE NJE! Sretali su se po AERODROMIMA i imaju sina Filipa (FOTO)

Kultura

OVO JE PRVA ŽENA IRFANA MENSURA! Za Srnu Lango svi znate, a ovu lepoticu je voleo PRE NJE! Sretali su se po AERODROMIMA i imaju sina Filipa (FOTO)

Podeli vest

Uživali su u ljubavi

Ljiljana Perović bila je jedna od naših najlepših manekenki. Sa šesnaest godina došla je iz Sarajeva u Beograd i tada je počela njena karijera pred reflektorima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljiljana perovic (@ljiljana8821) on Nov 13, 2019 at 12:13pm PST

 

Njena lepota je neosporna te bi i danas mogla, bez problema, da bude glavna zvezda na modnim pistama.

Ljiljana je bila u braku sa poznatim glumcem Irfanom Mensurom, sa kojim ima sina Filipa, a nakon manekenske karijere posvetila se novinarstvu, kojim se i dalje bavi i veoma je uspešna u tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ljiljana perovic (@ljiljana8821) on Nov 16, 2019 at 11:09am PST

 

O svojoj ljubavi sa glumcem, rado je govorila.

- Nekada recimo sletim iz Pariza, na aerodromu me čeka Irfan, moj tadašnji muž, donese mi novi kofer, popijemo kafu, pa ja nastavljam za Skoplje - govorila je ona svojevremeno o suprugu Irfanu.

Foto: Novak Đurović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija