• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

22:07

MOKAR SUNĐER MEĐU NOGE! Tokom snimanja VRELIH SCENA glumci su PRIMORANI NA SVAŠTA! Mnogi imaju EREKCIJE, ali...

Kultura

MOKAR SUNĐER MEĐU NOGE! Tokom snimanja VRELIH SCENA glumci su PRIMORANI NA SVAŠTA! Mnogi imaju EREKCIJE, ali...

Podeli vest

Ovo niste znali!

Trilogija "Pedeset nijansi sive" prvi je put objavljena 2012. godine, nakon čega je munjevito stigla na sam vrh liste najprodavanijih knjiga u svetu sa 150 miliona prodatih primeraka. Romane je u tri filma pretočio filmski studio "Universal Pictures", a na svetskom tržištu su zaradili više od milijardu dolara.

NISAM POROČAN KAO ŠTO JE BIO TOMA ZDRAVKOVIĆ! Iako će tumačiti čuvenog boema Milan Marić PRIZNAO DA NIKAD NIJE VODIO TAKAV STIL ŽIVOTA

Glavni glumac, Džejmi Dornan, otkrio je kako je tokom snimanja eksplicitnih scena skrivao intimne delove tela.

- Vaši intimni delovi su netaknuti ako ih zaštitite i stavite u vrećicu boje mesa. Sve spremim unutra i učvrstim. To je vrlo čudna stvar koju radite svaki dan - ispričao je on za strane medije.

Majkl Fasbender je pre snimanja scena seksa s Kirom Najtli u filmu “A Dangerous Method” zbog velike treme popio čašu votke kako bi se opustio, a nakon što se snimanje završilo, nazdravili su šampanjcem.

KONAČNO OTKRIVENA DUGO SKRIVANA TAJNA serije ''Ljubav, navika, panika'' - Gledaocima nije bilo jasno ŠTO SE OVO DOGODILO!

- Oboje smo bili jako nervozni zbog tih scena jer zaista nije prijatno. Fasbender je apsolutno divan – popili smo nekoliko gutljaja votke pre nego što smo snimili scenu i nekoliko čaša šampanjca nakon toga - rekla je glumica.

Foto: Shutterstock

Film “Niske strasti” proglašen je jednim od najseksepilnijih filmova koji su ikad snimljeni. Prema brojnim glasinama sa seta, glavni glumci su zaista imali seks pred kamerama. To je Šeron Stoun i potvrdila, govoreći da čak ni ona ne glumi tako dobro.

- Ako se uzbudim, izvinjavam se što sam se uzbudio i izvinjavam se ako se ne uzbudim - navodno je jednom izjavio Šon Koneri pre početka snimanja scene seksa.

Glumac, pisac i reditelj Džon Turturo, izjavio je u jednom intervjuu da je tokom snimanja filma "Ljubav i cigarete", 2005. godine, Kejt Vinslet sedela na maloj lopti za vežbanje, kako bi delovala kao da ima seks sa muškarcem.

Serija "Devojke" nije nimalo stidljiva kad su u pitanju scene se**a, no u četvrtoj sezoni, glumica Alison Vilijams prikazana je u sceni anilingusa. Popularna Merni je posle izjavila da je iza imala zalepljen uložak, kako bi se pokrila, ali i kako bi glumac Ebon Bos-Bahrah imao dovoljno mesta za lice.

Oskarovka Olivija Kolman koristila je pregradu između nogu tokom intimnih scena u filmu "The Favorite".

ISKONSKA LEPOTA! Bila je LJUBAVNICA Mime Karadžić a evo kako danas izgleda HRVATSKA GLUMICA! (FOTO)

- Pitala sam šminkerku ima li sunđerčić da mi pozajmi. Uzela sam sunđer koji je bio mokar i stavila ga između nogu. Pomislila sam da će tako sve biti u redu - rekla je Olivija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija