• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

15.09.2020

17:39

Ćerka Zorana Cvijanovića je ANĐEOSKI LEPA! Skupljala je novac za školovanje i otišla u AMERIKU - DANAS JE USPEŠNA I SREĆNO UDATA!

Kultura

Ćerka Zorana Cvijanovića je ANĐEOSKI LEPA! Skupljala je novac za školovanje i otišla u AMERIKU - DANAS JE USPEŠNA I SREĆNO UDATA!

Podeli vest

Preslatka je...

Ćerka glumca Zorana Cvijanovića, Milena je glumica i pevačica i živi i radi u Los Anđelesu. Milena se udala prošle godine u oktobru, te je tada objavila fotografije sa intimnog venčanja nakon kojih je dobila bezboroj čestitki i pohvalnih komentara na račun izgleda.

Inače, nakon što je glumac Zoran Cvijanović 2015. godine zapao u finansijske nedaće nakon sukoba s dobrim prijateljem, sav novac koji je imao uložio je u zajedničku firmu za reciklažu, ali je umesto da višestruko zaradi, ostao bez ičega, te nije imao za Milenino školovanje u Americi, a ona je tada odlučila da sama sakupi sebi novac.

Milena je skupljala novac za školovanje kako bi ostvarila svoj san, pa je i sam glumac Zoran Cvijanović uplatio prilog od simboličnih 50 dolara.

Zanimljivo je da se među prvih desetoro ljudi koji su Mileni donirali simboličnu količinu novca za školarinu našla polovina vaterpolo reprezentacije Srbije, i to Filip Filipović, Duško Pijetlović, Stefan Mitrović, Živko Gocić i Milan Aleksić.

Uspela je da upiše čuveni Berkli univerzitet, a kako je sama navela u eseju na sajtu, roditelji su uspeli da prikupe još jedan deo novca potreban za putne troškove, smeštaj i ishranu, zdravstveno osiguranje, knjige i veoma skupu godišnju školarinu od čak 40.000 dolara.

Danas Milena živi u Los Anđelesu, bavi se muzikom i glumom i veoma je uspešna. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

 

Za više vesti iz oblasti ZABAVE I KULTURE kliknite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ceki

pre 2 godine

Zašto bismo davali, ovako siromašni, novac za nekog ko odlazi i ne želi da živi više ovde!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija