• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2020

21:49

"STAN SAM PLAĆAO 200 EVRA, A PLATA MI JE BILA 210" Andrija Milošević progovorio o TRNOVITOM PUTU SVOJE KARIJERE, evo ko mu je tada NAJVIŠE POMOGAO!

Kultura

"STAN SAM PLAĆAO 200 EVRA, A PLATA MI JE BILA 210" Andrija Milošević progovorio o TRNOVITOM PUTU SVOJE KARIJERE, evo ko mu je tada NAJVIŠE POMOGAO!

Podeli vest

Uvek je živeo skroman život.

Glumac Andrija Milošević se trudi na sve načine da milionskom auditorijumu prenese pozitivnu energiju, a tokom gostovanja u jednoj od emisija otkrio kako se odvijao njegov put ka glumi. 

- Sad mi kažu ti si oduvek bio takav, ali ja se iskreno ne sećam. Znam samo da pred prijemni na Akademiji nisam znao ništa o glumi, spremio sam na brzinu Njegoša i još dve pesme i to je bilo to. Ali sam znao da želim tome da se posvetim i to me je vodilo - ispričao je Andrija.

- Nikada nisam poleteo, nikada nisam gledao nekog sa nepoštovanjem ili prišao nekome bez poštovanja. To je moje vaspitanje koje nosim iz kuće. Dešavale su mi se loše stvari ali nikada nisam osetio ogorčenje zbog toga, naravno pogađale su me, ali nisam dao da moji kompleksi preovladaju. Ne treba da nam u životu ljudi skučenog uma budu prepreka, već treba da idete dalje stalno, onako kako vi osećate i zamišljate - rekao je on.

Foto: printscreen instagram/andrijamilosevic_official

Nije mu bilo lako kada se preselio u Beograd da gradi karijeru, ali tu su mu se našle kolege koje su mu pomagale.

- Svetozar Cvetković me je pozvao u Atelje 212 da dođem i to je za mene bio neverovatan trenutak. Sećam se da sam dobio ospice po licu od uzbuđenja, nisam mogao da verujem da ja pripadam tu, kada sam ugledao scenu zbog onih lampica na podu delovalo mi je kao da sam u nekom svemirskom brodu. Ti počeci u Beogradu ma koliko su mi bili teški i bez para, ipak su bili srećni - ispričao je još  Milošević.

- Pomagale su mi kolege i prijatelji. Jezda mi je spremao doručak, Goran Jevtić mi je nalazio neke poslove, ali tada kada mi je uslovno rečeno finansijski bilo najteže ja sam ipak bio srećan. Živeo sam u vozu godinu dana, jer sam svaki dan putovao Beograd-Crna Gora, da odgiram predstave. Zato sam i došao na ideju da sam produciram predstavu, to je sve proizišlo iz muke. Za prvu predstavu “Samo za tvoje uši” pozajmio sam pare, jer sam tada plaćao stan 200 evra, a plata mi je bila 210 evra”, priznao je glumac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zov divljine ?? Čuvajmo prirodu i stare poskočice !! #staraplanina

Објава коју дели andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) дана 28. Јун 2020. у 11:29 PDT

Nakon toga je svoj trud uložio u to da snimi predstavu “Pevaj brate” u kojoj su, pored njega, glumili i Milan Vasić i Milan Kalinić.

- Smatram da se dobra dela uvek vraćaju, šta god da prolaziš u životu uvek ti se ono sto činiš vrati. Nebitno je odakle si i gde bivaš, bitno je da slediš svoje snove u svom kosmosu. Treba da poštuješ i znaš sebe, da se ne izvinjavaš nekome što si tu. Ja sa Beogradom imam neku vrstu međusobnog poštovanja, želim ovom gradu nešto da vratim i zato sam i otvorio pozorište ovde. Ako ono opstane, to će biti moj kontra dar ovom gradu - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija