• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

02.10.2020

13:25

UDAJE SE DRAGANA MIĆALOVIĆ?! Sa biznismenom planira prvo TAJNO VENČANJE, a onda i GALA SLAVLJE sa velikim brojem zvanica!

Kultura

UDAJE SE DRAGANA MIĆALOVIĆ?! Sa biznismenom planira prvo TAJNO VENČANJE, a onda i GALA SLAVLJE sa velikim brojem zvanica!

Podeli vest

Uživa u ljubavi!

Glumici Dragani Mićalović odlično ide, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Zvezda serije "Igra sudbine" izgovoriće sudbonosno "da" svom partneru Stevanu Puriću, a svadba je planirana za proleće naredne godine, kako prenosi Kurir.

Kako prenose, lepa glumica i njen izabranik, biznismen Stevan Purić odlučili su da se venčaju naredne godine, a plan je da se ceremonija održi na proleće. Naravno, sve to još uvek je na klimavim nogama zbog trenutne situacije sa koronavirusom, ali, ukoliko do tada rizici budu manji i budu dozvoljenja okupljanja više ljudi, organizovaće veliku proslavu za porodicu, kolege i prijatelje. 

Izvor blizak Dragani navodno otkriva da mladi par planira da najpre obavi crkveno venčanje na kome će prisustvovati samo porodica, a posle bi oragnizovali i gala slavlje u nekom restoranu na otvorenom, gde bi obavili i građansko venčanje.

Dragana i Stevan su svoju vezu otpočeli na leto prošle godine, kada ih je upoznao zajednički prijatelj. Nijedno od njih nije pretpostavilo da će se slučajni susret pretvoriti u ljubav, ali ih je sudbina uverila u drugačije. Ljubav je odmah planula, a par je pre skoro godinu dana otpočeo i zajednički život. Upravo to im je bio pokazatelj da ne treba da gube vreme, jer se odlično slažu i funkcionišu. Ovim povodom pozvali smo par za komentar, ali se Dragana nije javljala, dok Purić nije želeo da komentariše ovu temu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija