• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2020

12:02

ZAVRŠILA U IZOLACIJI, PREKINULA SNIMANJE! Glumci "IGRE SUDBINE" priznali da su imali KORONU - kod njega je prošlo BEZ KOMPLIKACIJA

Kultura

ZAVRŠILA U IZOLACIJI, PREKINULA SNIMANJE! Glumci "IGRE SUDBINE" priznali da su imali KORONU - kod njega je prošlo BEZ KOMPLIKACIJA

Podeli vest

Glavni glumci tek sada otkrili da su imali virus

Luka Raco i Olja Lević, popularni par iz serije "Igra sudbine" otkrili su da su imali kovid 19!

Njih dvoje su, gostujući u jutarnjem programu, opisali kako su saznali da su zaraženim virusom koji je zahvatio ceo svet. 

- Moram da kažem da smo oboje radili test i da imamo antitela, što znači da smo imali koronu. Na sreću, ja nisam imao nikakve simptome, ali pred put u Crnu Goru sam radio test i tako sam saznao. Nadam se da sam barem u narednom periodu miran što se kovida tiče, ali naravno vodićemo računa i dalje - rekao je Luka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Jun 14, 2020 at 1:54am PDT

Za razliku od njega,Olja je znala da ima koronu i bila je izolovana.

- Ja sam koronu preležala početkom jula, imala sam simptome, ali na sreću bili su blagi. Naravno, morala sam da se izolujem, nisam išla na snimanja. Sve je prošlo bez većih problema - priznala je lepa glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic) on Sep 1, 2019 at 2:48am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija